شبتون بخیر. ممنون میشم راهنمایی کنید . من کلا از سن کم توی بچگیم خیلی از افراد خانوادم مریض شدن و من دوران مریضی رو می دیدم و اغلب هم فوت شدن برای همین همیشه ی ترس و استرسی توی وجودم هست که باعث میشه اصلا نتونم ازمایش خون ساده بدم یا بیمارستان برم برای ی چکاپ ساده و کلا نتونم از نظر پزشکی ببینم اوضاعم در چه حالیه بعد من یسری علائمی هم دارم میخوام چک کنم ببینم برای چیه و نمیتونم اصلا برم همش حالم بد میشه انقدر که استرس می گیرم راهکاری میتونین بدین؟ ممنون میشم
از طریق ایجاد ترس های کذب که قرار نیست اصلا اتفاق بیوفته و و باتوجه به اهمیت شما به اون افکار ، ناخودآگاه شما قوی تر شده نسبت به این موضوع
باید بیخیالی در این زمینه رو تقویت کنید
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آگاهی ذهنتون که قرار نیست چیزی بشه البته این موضوع رو باید هی مدام هرروز با جملات با خودتون تکرار کنید
پیشنهاد میکنم پیج آقای حسین آئورا رو تو اینستاگرام دنبال کنید
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
من اخه یسری علائمی دارم باید پیگیری بشه خودم میدونم اما اصلا نمیتونم خیلی میترسم مشکل اینه یسری چیز ...
هیچ ترسی وجود ندارع
مربضی جای خود ولی اینکه تبدیل بشه به نشخوار فکری بنطرتون اختلال روحی روانی نمیگیرین ؟
پس آروم باشین
و در مقابل ترس هاتون وایسین
بله درست میگین ولی اصلا نمیتونم یبار هم فقط ی ازمایش خون ساده دادم اصلا انقدر استرس داشتم جوابش رو گ ...
تو زندگیتون دوستی دارین که انرژی منفی داره پیشتون ؟
مدام از بیماری و بدبختی حرف میزنع ؟
تو زندگیتون دوستی دارین که انرژی منفی داره پیشتون ؟مدام از بیماری و بدبختی حرف میزنع ؟
قبلا داشتم خیلی وقت پیش. سه سالی هست در ارتباط باهاش نیستم ولی خانوادم همشون مریضی های خاص داشتن و دارن و خب منم علائمی دارم که همش نگرانم میکنن اصلا نمیدونم باید چیکار کنم فوق العاده حالم بد میشه
قبلا داشتم خیلی وقت پیش. سه سالی هست در ارتباط باهاش نیستم ولی خانوادم همشون مریضی های خاص داشتن و د ...
بذر ترس کاشته شده در ناخودآگاه ذهنتون
با هر بار فکر کردن بهش دارین پرورشش میدین
شما نباید افکارتون رو به سمت بیماری ببرید
سعی کنید مدتیشین کار کنید
بنطرم حتما با یه روانشناس حرف بزنید
یا اگر نشد با انرژی درمانی حالتون رو خوب کنید