2777
2789
عنوان

بیاید بگید حستون به این آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
خاستم بگم گفتم ناراحت میشی پسری ک دختریو بخاد زمین و زمانو تغییر میده این پیچونده

حقیقه خواهر چرا ناراحت شم

دقیقااااا

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدش جدی نیست و دنبال س ک س هستش فقط چند روز دیگه ازت عکس نود میخواد ک خود ارضایی کنه از این شوهر بر ...

۸ ساله باهمیم خواهر😂

همچین چیزای نخواسته

ولی خب قصدشم جدی نبوده

خب چیه مگه؟الان ۹۰ درصد پسرا همینطورین،چون قصدشون ازدواج نیست به خانواده نمیگن،یا اگه قصدشونم جدی با ...

ولی مورد من اصلا قصدش جدی نبود

دقیقاپسری ک تو ۲۷ سالگی بگه زوده واسم شرایطش ندارم فقط بهونستکسی ک عاشق باشه تماااام تلاششو میکنهه ...

پسرای ایرانی اینجوری ان  که اول میرن تو رابطه بعد یادشون میاد عه پول ندارم عه  الان وقتش نیست عه ننم نمی زاره عه کوفت و زهرمار...‌‌‌.....و فلان و بهمان .......

من تا حالا رل نزدم ولی دوستام انقدر با اینجور پسرا دیت رفتن و به من تعریف کردن  که دیگه کار امده  دستم  از نظر من فقط ازدواج  سنتی جوابه  بقیه عشقا  عشق نیست سرگرمیه فقط همین !

پسرای ایرانی اینجوری ان که اول میرن تو رابطه بعد یادشون میاد عه پول ندارم عه الان وقتش نیست عه ننم ...

افرین ک اینقدر عاقلی👏🏻من کسی بودم ک میگفتم بمیرمم سنتی ازدواج نمیکنم

موقعیت های هم ک سنتی بودن ی گارد بدی بهشون داشتم رد میکردم

ولی الان مثل چییییی پشیمونم

واقعا برگردم به ۲۰ ۲۱ سالگیم سنتی ازدواج میکردم اینقدر دغدغه نداشتم

دقیقا پسرا همینو بعدا یادشون میاد ک شرایط ندارم مامانم نمیزاره و هزار تا حرف دیگه