2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من سر پایان نامه اذیت شد⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 29 پست
خب اگه قول مساعد داده حتما انجام میده خیال تون راحت باشه

کارم شهریور زیاده استرس کارمم دارم می‌خوام زودتر برم ولی استاد تایید نمیده

اینو اوکی کنم بقیه رو میشه پیش برد 🥲

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی اذیت شدم خیلی باانگیزه و قوی بودم به لحاظ درسی ولی متاسفانه اعتماد به نفس آدم رو میگیرن

لعنت بهشون 🥲

تمام میشه نگران نباش.بعدا متوجه میشی مسأله خیلی بزرگی در زندگیت نبوده می‌دونم الان درکش سخته ولی بعد ...

اره می‌دونم هیچی نیست ولی چون برای من دوسال طول کشیده از همه طرف تحت فشارم🥲

اره می‌دونم هیچی نیست ولی چون برای من دوسال طول کشیده از همه طرف تحت فشارم🥲

انشالله تمام میشه .استاد راهنما خیلی کمک کننده هست ولی متاسفانه اساتید الان زیاد بفکر این نیستن پایان نامه راهنما باشن.فقط اسمشون پای پایان نامه بره 

تموم میشه میره

یه پایان نامه صحافی شده تو کتابخونه اتاقت برات باقی می مونه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ببین اصلا نمیخونن. یعنی بنظرم پایان نامه یه چیز الکی هست فقط. من اون زمان دو ترم طول کشید از بس اذیتم کردن. بعدش متوجه شدم اصلا نمیخونه فقط طبق یه روتین به یه سری چیزها گیر میده. بعدش آخر کار نمره بهم داد ۱۸   و گفت صحافی لازم نیست همینطوری تایید کرد. یه عقده ای به تمام معنا

من پنج ترمه تموم کردم ،دو نرم آخر کلا رو پایان نامه بودم ،همون اول به خودم گفتم شش ماه فرصت داری با آرامش انجام بده ،همینم شد ولی خدایی استاد راهنمام هر وقت فرستادم بخونه قشنگ خونده ایراد گرفت و تحویلم داد