2777
2789
عنوان

اخلاق های مزخرف خانواده

104 بازدید | 14 پست

همیشه همه چیز رو فدای خوشحالی خواهرم میکردن

از بعدِ ازدواجش خواهرم خیلی داره اذیت میشه

چون مادرشوهر و شوهرش مثل والدین من نیستن که همه چیز رو قربانی کنن تا خواهرم خوشحال باشه

مادرم به همه آسیب زد تا خواهرم همیشه خوشحال باشه

اما بزرگترین آسیب رو به خواهرم زد

++درسته بخاطر این رفتارهاشون من خیلی اذیت شدم اما واقعا راضی نبودم خواهرم اینقدر زجر بکشه

کاش خیلی زودتر والدینم سرِ عقل میومدن💔🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیی واقعا نباید بین بچها فرق گذاشت و مهربونی بیش از حد اونارو غیر مستقل و لوس بار میاره

کاشکی لوس شن خواهر من از پسر خاله ۵ سالم هم طلبکار بود که خوراکی میخرهوچرا برای من ۳۵ ساله نمیخره

کاشکی لوس شن خواهر من از پسر خاله ۵ سالم هم طلبکار بود که خوراکی میخرهوچرا برای من ۳۵ ساله نمیخره

ای وایییی اصلا برای آینده خودش بده اما بنظرم شما درسته سختی کشیدی ولی  خیلی خوبه اگه مستقل باشی و وابسته کسی نباشی 

icy_floer

ای وایییی اصلا برای آینده خودش بده اما بنظرم شما درسته سختی کشیدی ولی خیلی خوبه اگه مستقل باشی و وا ...

دو سال پیش خاله ام زنگ رد گفت تولد پسراس از شام بیاین مامانم گفت نهار میام ماکارونی میارم شامم با خودت خلاصه رفتیم و ۴ ظهر گفتیم بریم بگردیم با پسر خاله هام جفتشون رفتن خوراکی خریدن یا خدا خواهرم مثل قحطی زده ها تو پیاده رو یه بیشرف بازی دراورد کوچیکه ۵ سالشه خره عقلش نمیرسه بزرگه که ۹ سالشه مثل مامان بابای خرش ادم نیست برای منم نخریدن 

دو سال پیش خاله ام زنگ رد گفت تولد پسراس از شام بیاین مامانم گفت نهار میام ماکارونی میارم شامم با خو ...

ای واییی چه رفتار بچگانه ای بنظرم همه اینا تقصیر خانوادته مستقل بارش نیووردن که از عالم و آدم توقع داره و البته بیشترین ضربه رو خودش میخوره

icy_floer