2777
2789
این بحث ش جداستاما واقعافراموش ناشدنی ترین ه وبس

یه تکنیک دیگه هم هست

حس نفرت رو از اون شخص تو دلمون بزاریم

اینجوری وقتی دلتنگش میشیم خود به خود ازش متنفر میشیم و دیگه کمتر بهش فکر میکنیم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

عه دارم ساب بازگشت گوش میدم ک برگرده بهش برگزدم میدونی خیلی دوسش دارم و دلم میخاد برگرده😭😭

نکنننن 

وقتی خودش کات کرده دیگه برگشتنش فایده نداره می‌دونی چقدر پررو و مغرور میشه اگه برگردی و قبولش کنی 

این روزا میگذره اما به سختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت فراموش نمیشه ولی ته قلبت میمونه و خاک میخوره و هرچند وقت وقتی ی آهنگ غمگینی میشنوی یا تکیه ک ...

خوبه مدت رابطمون کمتر از دوهفته بود پس زیاد نمی سوزم😭😂🩷و اینکه لانگ بود

عاشق نی نی سایتی هام

نکنننن وقتی خودش کات کرده دیگه برگشتنش فایده نداره می‌دونی چقدر پررو و مغرور میشه اگه برگردی و قبولش ...

اره باید فراموش کنم واقعا همه میگن ولش کن لیاقتت نداشت ک رفت ناز کشیدن بلد نبود

سر این رفت ک بهش گفتم با این دختره بد دهن کمتر چت کن تو گپ  با هبچکی مشکل نداشتم فقط همون

عاشق نی نی سایتی هام

یه تکنیک دیگه هم هستحس نفرت رو از اون شخص تو دلمون بزاریماینجوری وقتی دلتنگش میشیم خود به خود ازش مت ...

باید اینکارو کنم لعنتی ی کارایی کرد ک متنفر شم ازش

عاشق نی نی سایتی هام

کراش زیاد داشتم ولی اولین نفری بود باهاش رفتم تو رابطه درسته کوتاه بود کمتر از یه ماه ولی خب دیگه قل ...

خداکمک ت کنه استارتر

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

استاد شجاعی کیه؟ چی میگه؟ی استاد شجاعی میشناسم دبیر کنکور

نه اون نیست 

این لینک کانالشونه

@ostad_shojae

در مورد خودشناسی و هدف خلقت و...صحبت میکنند.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.