2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم موخوره گیری می کنم روزا

یه قیچی کوچیک مخصوص ابرو بردار و یه پارچه‌ی مشکی پهن کن رو پات و موخوره هات رو قیچی کن

یه مدت که اینکارو کنی خیلی کمتر میشن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

درمانش رو نمیدونم 

اما راه جلوگیری از موخوره فقط اینه که از حمام میای نوک موهاتو خیییلی کم وقتی نم داره چ ب کنی

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

کوتاه کردم بازم موخوره گرفت موهام

بازم کوتاه کن باید موهات سالم بشه بعد روتین شروع کنی،

ماسک داخل حمام حتما بزن موی فر وقتی خیسه باید شونه کنی خشک شونه کنی همه ش میشه موخوره، موقع شونه بعد از خشک کردن موهات روغن مخصوص مو یا ماسک بعد از حمام بزن، البته یسریا قبل از سشوار ماسک میزنن ولی باید دقت کنی ماسک و روغنی که قبل سشوار استفاده میکنی ضدحرارت باشه وگرنه موهات با روغن و حرارت سرخ میشه به معنای واقعی، دقت کن روغن مو! برنداری روغن زیتون خوراکی بزنی، ماسک و روغن فقط به ساقه و انتها بزن(مگه روغن مخصوص پوست سر خریده باشی که روش نوشته)، شامپو فقط به ریشه بزن و ساقه ها و انتها رو با همون کف ریشه موقع اب کشی بشور مگه اینکه ببینی محصولات روی انتها و ساقه جمع شده در اون صورت شامپو سولفات دار بزن که اونا پاک شه از انتها و ساقه موهات، باد سشوار ولرم رو به گرم باشه ولی نه داغ و فاصله حدود ۲۰ سانتی رو رعایت کن و تقریبا ۷۰-۸۰ درصد موهاتو خشک کن، روی موهات نخواب به موهات تکیه نده بند کیف میندازی ننداز روی موهات، در کل باید خیلی مراقبشون باشی، من همین کارارو میکنم دیگه با این تفاوت که من چون موهام لخته باید وقتی خشکه شونه کنم وگرنه میشکنه موهام.

بازم کوتاه کن باید موهات سالم بشه بعد روتین شروع کنی،ماسک داخل حمام حتما بزن موی فر وقتی خیسه باید ش ...

مرسی ناناز  وقت گذاشتی 🌝🍓

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎