2777
2789
عنوان

لعنت به کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 62 پست

مگه نفرات برتر اعلام شدن؟

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم لعنت به کنکور...فامیل فضول سرشون تو زندگی منه فامیل و دوستهایی که سالی یه بار حالت رو نمیپرسن ...

دقیقاااااا بخدا یکی شون فقط فهمیده که تراز خیلی بد نیست...قهر کرده باهامون اصلا نیستش مامان ودختر قطع رابطه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

پسرا تو اینجور مواقع موفق عمل می کنن هر کی پرسید چه خبر یه جوری جواب میدن دیگه پرسیدنت نیادمثلا با ع ...

آره اونا خیلیم حرف دیگران براشون مهم نیست 

ایشالا که دعوا نشه 😬

من کنکوری 405م . چندروزه نمیتونم بخونم انگار استپ زدم.اگه بخوای نصیحتم کنی که بدردم بخوره و سال دیگه ...

پیوسته بخون این یک روز خوندن و نخوندن مثل سم هستش ...اگر حال نداری حتی شده۵ساعت بخون ولی به روزی نرسه که اصلا هیچی نخونی

کنکور از 99 1400 به بعد فقط برای سهمیه ایا و پولدارا شدهخدا لعنتشون کنه

فقط کنکور نیست الان درس بخونی کلی باز هم فقط پولدار ها میرن پردیس و آزاد 🤦🏻‍♀️

فقط کنکور نیست الان درس بخونی کلی باز هم فقط پولدار ها میرن پردیس و آزاد 🤦🏻‍♀️

دقیقا ادامه تحصیل فقط برای سهمیه ایا و پولدارا شده

امثال من یا باید ترک تحصیل کنیم یا باید پشت کنکور موهامون سفید بشه 

ببین من پارسال ترازم شد ۷۱۰۰ امسال میشه ۸۰۰۰ به نظرت بازم بمونم پشت بخونم میتونم به داروسازی برسم؟دو ...

گلم هیچ نتیجه ای با سال دیگه قابل قیاس نیست...اگر تلاش بیشتر کنی قطعا میشه فقط ببین از نظر روحی اوکی هستی یا نه؟یخورده سخته ولی شدنیه قطعا..من سال سوم کم اوردم رفتم داشنگاه

دقیقا ادامه تحصیل فقط برای سهمیه ایا و پولدارا شدهامثال من یا باید ترک تحصیل کنیم یا باید پشت کنکور ...

هعی😥امیدوارم که بهترین نتیجه رو بگیری❤️