2777
2789
عنوان

سوال چالشی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 65 پست

من نمیزنم ولی اگه حد رو بگذرونن و زندگیم رو بخوان نابود کنن که کردند،شماره تلفن خونش رو میبرم پخش میکنم بعضی جاها و بعضی سایتها با اسم خودش بعنوان زن خراب تا طعم خراب کردن زندگی دیگران رو بچشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من توعم؟ طرف جوری رو اعصابم رفته که تو ذهنم داشتم فکر میکردم مثلا گلوشو بگیرم تا میخوره کل ...

😁😁😁 بله دقیقا

من یکی دو بار سناریوی قتل و بعدش رو در ذهنم حتی مرور کردم

دلم میخواست خون و قرمزی اون طرف رو ببینم

آره داداشام....ازم کوچیکترن مثل خر زور دارن منم لاغر

بزنشوننن مگه میشه نتونی ؟😂

راستی با توجه به امضات موفق شدی خودتو تغییر بدی؟ 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

😁😁😁 بله دقیقامن یکی دو بار سناریوی قتل و بعدش رو در ذهنم حتی مرور کردمدلم میخواست خون و قرمزی اون ...

دیگه فکر کن طرف چقدررر رو اعصاب و رو مخ بوده که ذهن به سمت این جیزاعم کشیده شده 🤦‍♀️😂

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بزنشوننن مگه میشه نتونی ؟😂راستی با توجه به امضات موفق شدی خودتو تغییر بدی؟

وای نمیشه یه ضربه میزنن من نابودم....نه یکم فقط تغیر دارم هنوز همون تنبلم

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

کیو زدی ؟ چی بوده ؟ تعریف کن یکم قطره چکونی صحبت می‌کنی 😜😂

مجرد بودم کلاسای رزمی میرفتم جو میگرفتم خواهرمو خیلی زدم

با اینکه بزرگ‌تر بود ولی زورم میرسید بهش خیلی کتک بنده خدا

دوباره یادم اومد عذاب وجدان گرفتم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

بوکس کمربند نداره ، کنگفو چه رشته ای؟ بعضی از سبک های کنگفو خط دارن، بعضی ها کمربند ،

همون بوکس سر در نمیارم واسه دفاع از خود تو که سر در میاری چی بهتره

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

من نمیزنم ولی اگه حد رو بگذرونن و زندگیم رو بخوان نابود کنن که کردند،شماره تلفن خونش رو میبرم پخش می ...

اوه اوه 😂 اینطور خودتو توی دردسر میندازی چون می‌تونه ازت شکایت کنه پلیس فتا 

منکه تا دلت بخواد شده 

مثلا یکی تو خیابون جلوی من وایمیسته سد معبر میکنه یا کسی لباس و کفشمو موقع راه رفتن از پشت لگد میکنه 

اینجور موقع ها اعصابم خورد میشه خیلیی ولی به کتک زدن فکر نمی‌کنم به فحش دادن ذهنم میره که نمیشه زشته 😂

ولی دلم خواسته داداشم یا آدمایی که باهام بد حرف میزنن رو حسابیی کتک بزنم که صدای سگ بدن، مخصوصا اونایی که طلبکارانه دستور میدن (اکثرا استادها و اونایی که واسه پژوه های گروهی مسئول میشن) 

مجرد بودم کلاسای رزمی میرفتم جو میگرفتم خواهرمو خیلی زدمبا اینکه بزرگ‌تر بود ولی زورم میرسید بهش خیل ...

من زمانی مثل خودت بودم حتی بدتر، مینشستم رو شکمش و اونم قرمز میشد تا بلند شم از روش ، فکر نکنم مثل من باشی 

کسی رو هم زدی.؟

نه فقط آبجیم یبارم البته دوران مدرسه همکلاسی قلدرم که فکر می‌کرد به منم میتونه مثل بقیه توهین کنه و هیچی نگم، یجوری موهاشو کشیدم که نگو 😂

ولی الان گفتم دوست دارم کیارو تا حد مرگ بزنم، که اوناهم جدی دردسر میشه