2777
2789
عنوان

یه سوال میپرسم

34 بازدید | 7 پست

نیاز دارم نظراتتون بدونم

من سه سال کلاس دوازدهم بودم که مادرم بعد عمل پاهاش بی حس شد و کارای خونه موند برای من،کلا ذوق شوق درس خوندن از دست دارم و مسئولیت زیادی رو دوش من بود مجبور شدم درس ول کنم

اگه شما جای من بودین و گنج پیدا میکردین باهاش میرفتی یه جای دور و درس میخوندی کار میکردی یه جایی که پیدام نکنن

چون اینجوری ارامش پیدا میکنم یا اینکه اونارو تحویل خوانواده میدادی

ولی نمیدونم از کجا شروع کنم چه کاری انجام بدم

راهنمایی بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سوالت چیهگنج پیدا کردی؟

دوس دارم درس بخونم ولی من تو شهرستانم یه مدرسه وجود داره که از اونجا هم متنفرم بشدت

از شهرستانی که زندگی میکنم از فامیلای بابام که تو یه محله زندگی می‌کنیم خیلی بدم میاد به دلایلی..

حتی خیلی فکر کردم که اگه بابام پولدار بشه بازم حاضر نمیشه بریم یه جای دیگه

انگار تو قفسه ام دارم خفه میشم

من تحویل خانواده میدادم تا مادرم درمان بشه اگر امکان پذیر هست درمانش اگر هم نیست که راه دوم

بله با پول درمان میشه و خیلیم دوس دارم مامانم خوب بشه

ولی مامانم حتی خوب هم بشه بازم دوس ندارم اینجا بمونم

دوس دارم از این شهرستان برم فرقی نمیکنه با خانواده برم یا تنها

.حتی بابام پولدارم بشه حاضر نمیشه بریم جای دیگه

حتی اخلاق خوانوادم یه جوریه هیچوقت به فکر من نبودن همش به فکر خوبی به دیگران بوده.به این دلیل بهشون چیزی نگفتم نشون ندادم چون ترسیدم اونارم تحویل بده به پدر و برادراش

دلم خیلی پره نمیدونم چجوری بگم

خانواده...چون راه و جای دور ارامش نمیاره...با خانواده ارامشتو پیدا کن.

من خیلی فکر کردم چجوری آروم میشم 

همونجا ارامش پیدا میکنم که از فامیلامون دور بشم اونم فامیلی که تو یه محله زندگی می‌کنیم و چقدر تحقیر میشم اذیت میشم

ولی خانوادم پولدار بشن نمیرن جای دیگه