2777
2789

تایپک دختر ۱۹ ساله رو دیدم گفتم منم بزنم😃 دختری ک ۴ سال پشت کنکور موند عمرش تلف شد هنری هم بلد نیست خانواده پول بده همچینی هم نداره و همچنین دختری ک سلیقه گرون داره!

اگر هنوز دانشگاه نرفته بره و رشته خوبی بخونه 

سلیقش رو بیاره پایین تا خودش به جایی برسه 

کنارشم یه مهارت مورد علاقش یاد بگیره 

مدرک icdl هم بره بگیره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه آزاد یا برو دنبال کسب و کار راه انداختن پول درست حسابی درآوردن. کار خیلی سختیه ولی به بازدهی برسه عالیه

نه اینکه بری برا بقیه کار کنی ماهی 10،15 تومن بگیری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ت شهر کوچیک اکثرا کاری نیست باشه هم قبلا رفتم تایمش زیاد بود دیگ وقت برا زندگی کردن نداشتم 🥲

الهی بگردم دختر 

خب برو مدرک آرایشگری یا بافت یا ناخن بگیر و داخل سالن کار کن 

یا داخل برنامه دیوار کار در خانه پیدا کن یا از اونجا شغل ها و کار هارو ببین و یکیو انتخاب کن

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

اگر هنوز دانشگاه نرفته بره و رشته خوبی بخونه سلیقش رو بیاره پایین تا خودش به جایی برسه کنارشم یه مها ...

راستش دوست دارم ت جای اداری کار کنم ولی نمیدونم کجا هدفم از کنکور معلمی بود ک نشد

راستش دوست دارم ت جای اداری کار کنم ولی نمیدونم کجا هدفم از کنکور معلمی بود ک نشد

برو حسابداری و تلاش کن حسابی از اولش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...