۴۰ سالشه عین خیالش نیست دم خوشگذرونی با دختراس و تفریح کار و شغل و اینچیزا
حالا اصن قیافشم ببینی فک میکنی پسر ۲۵ سالس به آدمای جوون میخوره
حالا مامانم خاله هام ننم هی اصرار دارن براش زن بگیرن چ جوری بفهمونم که زن نمیخواد؟
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣
والا مامانم میگه تا با دختره بود همش اعصابش خورد بود الان که دیگه ازدواج نکرده اعصابش ارومتره
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا هرمردی ازدواج نکرده خوشتیپ و جوان مونده .و. همین بازیگران انگار نه انگار که چهل سالشونه
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
کلا بدش میاد از زن جماعت وقتی اسم زن میاد فرار میکنه ولی در تعجبم کای دختر دور ورشه