2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مانتو شلوار رنگ تیره نپوش

آرایش ملیح

درمورد مسائل خانوادگی.شغلش.سال تولد.استقلال مالی.وابستگی به خانواده و تعداد خواهر برادر و....

چایی...شیرینی....میوه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

برداشتم این بود که جلسه اول آقا پسر نمیاد و فقط مادرشون میان!

یه لباس پوشیده و رنگ های تناژ کرمی و طوسی و اینطور چیزا...

اگه دلت خواست میتونی اولش یه چادر رنگی نازکم بندازی سرت،بازهم بستگی به مادر آقا پسر داره و خودتون

میوه و شربت کافیه،میتونی شیرینی هم کنارشون بزارید

اگه از پایه همو نمیشناسین؛ سن،شغل،تحصیلات،اخلاقش و بنظرم فقط معاشرت و... که ببینین اخلاقش چطوریاست و...

اگه هم اینارو میدونید بگید بپرسن مثلا شما چه طور عروسی میپسندی حاج خانم( با خنده و لحن طنز) و خلاصه معاشرت بیشتر مدنظرتون باشه...

بیشتر چیزای پایه ای مثلا اینکه شرایط خاصی داره؟ شغلش شرایط خاصی داره؟ چیز به خصوصی مدنظرتونه؟ 

و اینطور چیزا

و درآخر از مادر آقا پسر چیز خیلی زیادی میشه فهمید،بیشتر خود آقا پسر و رفتاراش و مشاوره و دوستاش میتونن کمک کننده باشه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

هوا کرمه ولی خونه ها کولر هست چایی میچسبه لطفا سنگ تموم بزار که برات سنگ تموم بزارن اگر مامانش تنها ...

صدر صد ولی اگر شربت تعارف کنیم سنگتمون نذاشتیم؟

شانس من برقها بره😣

درمورد چی جوری بپرسم ؟

ببین به نظرم بزاز اول پسره حرف بزنه.حرف بزنیدا خجالتی نباشین

خود به خود ادامه پیدا میکنه.از خودتون بگید.خصوصیات اخلاقیت

چیا رو دوست داری.راجب هر چیزیی که فکر میکنی باید بدونه

بعد جلسه اشنایی دو سه جلسه باشه خیلس خوب میشه.