2777
2789

من و نامزد عقدیم بدون اجازه دعوا کنیم الان نزدیک دو ماهه کدورت پیش اومده 

دلیلش هم اینه مامان من و مامان اون و یه خاله دیگم بحث کردن ( خواهر هستن)

و مامان اون به بابام گفته طلاق میدیم و فلان و حتی به خودمم گفت 

نامزدمم زنگ و پیامی به من نداد اصلا و از بقیه شنیدم که گفته طلاق میدم دختره رو و نمیخوامش دیگه ( نزدیک دوماهه من رو ول کرده و هیچ خبری نمی گیره ازم)

قرار بود با مامان نامزدم که خالم هم میشه بریم مشهد ( قبل اینکه بحثی بین این سه خواهر بیافته) ولی با این اتفاق بابام نذاشت بخاطر اینکه حرف طلاق رو پیش کشیدن 

نامزدمم به من گفت به زور گرفتم تو رو ( من از رو ناراحتی پیام دادم بهش که پس بیا طلاق بگیریم و این زندگی رو نمیخوام که با حرف بقیه خرابش می‌کنی)

امروز مامان نامزدم زنگ زد و جواب دادم گفت کجایی گفتم اومدم مشهد 

منم الان تو راه مشهد هستم 

نامزدی که دوماهه منو نمیاد ببینه و زنگ و پیام نمیده و منو مقصر دعوا دونسته برای همین نگفتم میرم مشهد 

و بابام گفته اجازه ات دست منه هنوز وقتی خونه من هستی 

چه محیط سمی ای

این شوهر نمیشه برات ک بلای جونت میشه عذاب میکشی ی عمر با این!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاماممم ..مردی که چشمش به دهن ننش باشه باید اسمشو از شناسنامه ت پاک کنی دوباره بره شیر ننشو  بخوره و پوشک بشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اين خانواده شوهر بدرد نميخورن سر دعوا ميخان تورو بكنن توپ

بابام هم شده آتیش یعنی میگه باید تعهد بدن از این غلطا دیگه نکنن 

میگه به چه حقی میان به من میگن دخترت رو طلاق میدیم بدون اینکه تو بحث سه خواهر دخالتی داشته باشی 

حتی دعواشون در مورد من نبود و در مورد یه چیز دیگه بود که اصلا به من ربطی نداشت و نداره 

بابام هم شده آتیش یعنی میگه باید تعهد بدن از این غلطا دیگه نکنن میگه به چه حقی میان به من میگن دخترت ...

حق هزار با پدرته 

ببين اسون بگيري كلاهت پس معركس 

پس فردا با مامانت دعوا كنن ميگه حق نداري مادر پدرتو ببيني 

با يه بچه اواره ميشي