2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

183 بازدید | 12 پست

من متاهلم و به خاطر وجود بچه نوجوان توی خونه نمیتونیم زیاد رابطه داشته باشیم البته همسرم این موضوع براش مهم نیست میگه بریم تو اتاق درو ببندیم ولی من بچه هام یک لحظه رهام نمیکنن و خیلی هم کنجکاون حس میکنم یه چیزهایی میدونن خلاصه من احتیاط میکنم شاید ماهی یکبار یا نهایتا دوبار بشه کاری کنیم . حالا دیروز پسرم خونه مامانم بود ما هم فرصت بیشتری داشتیم ولی همش ده دقیقه هم نبود فوری تمام شد و من حالم بد شد طوری که میخواست گریه ام بگیره حالا این هیچی تا الان بازم خونه خالی بود ولی اصلا به روی خودش نیاورد که من دیروز ... نشدم فکرم سمت خود... میره احساس گناه میکنم بدبختی اینکه من خیلی فانتزیها تو ذهنم میاد که حتی روم نمیشه ازش بخوام چون توی چشماش میبینم نگاهش به من مثل زن فلان میشه .۱۲ ساله ازدواج کردم هیچوقت با د خ و ل ... ار ..ض ..ا نشدم ... خودم به صورت لمسی به وسیله شوهرم خودمو ...ا ر ض ا میکنم ....اگه من خود...ارض کنم خدا با من چکار میکنه... لطفا در آخر گزارش بزنید پاک بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با یه روش دیگه ادامه بده مثلا مالش😑

۱۲ ساله همینه دیگه حالم بهم میخوره بخدا همین مالش رو هم خودم بهش گفتم یعنی اینقدر بیفکره ... نمیگم نابلد چون کسی که نابلد باشه ولی به فکر باشه مشکل رو حل میکنه یاد میگیره ولی 

۱۲ ساله همینه دیگه حالم بهم میخوره بخدا همین مالش رو هم خودم بهش گفتم یعنی اینقدر بیفکره ... نمیگم ن ...

ببین بحث یه عمر زندگیه بنظر من یبار بشین باهاش حرف بزن خجالتم نکش

میگه اینا برام عوارض دارن غیر طبیعی ان 😥 خدا منو ببخشه میدونی چی گفت امشب میگه چون وفات حضرت سکینه ...

بگو الویت رفع نیاز همسرته که به گناه نیفته 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد