دوستدار_طبیعت۹۹۸ مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 53 عنوان هر وقت با دوستم حرف میزنم | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست هر وقت که باهاش حرف میزنم بعدش یه حس خیلی بد بهم دست میده که تا چندین ساعت باهامه،چرا؟ با اینکه چیز بدی هم نمیگه 1404/06/07 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستدار_طبیعت۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 53 ما وظیفه داریم تا شواهد و قرائنی در کار نیست، نسبت به بقیه انسانها حسن ظن داشته باشیم. پیش فرض مون ... من مشکلی با اون خانم ندارم و گفتم که دوستم هستن
دوستدار_طبیعت۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 53 مشکل از خودته اون بدبخت کاری بهت نداره احتمالا خودت ازش بدت میاد یا ایرادی داری گیر دادی به اون خانم چرا انگار طلبکاری😐
نارمیلانرمالو عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 4261 خانم چرا انگار طلبکاری😐 کجا طلبکارم؟حتما نسبت به دوستت هم همینجوری که بامن برخورد کردی هستی. دیگه مطمئن شدم مشکل از خودته عزیزم روی خودت کار کن اعصابت بیاد سرجاش. ریپلای نکن بای
دوستدار_طبیعت۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 53 تو چقدر منی البته من دوستم آدم پر از انرژی منفی و حسوده دلم نمیخواد هیچ جا باهاش برم و هیچی بهش بگم ... دوست حسود خیلی بده تجربش رو داشتم ، این دوستم حسودی رو نمی دونم ولی بعد اینکه باهاش حرف می زنم خیلی حس عجیبی می گیرم
دوستدار_طبیعت۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 53 کجا طلبکارم؟حتما نسبت به دوستت هم همینجوری که بامن برخورد کردی هستی. دیگه مطمئن شدم مشکل از خودته عز ... باش تو درست میگی