2777
2789
منو دعوت نکرده ها فقط به شوهرم گفته

تو این ۵ سال مادره باهات رفت و امد داشت ؟ من اونو میگم 

بله متوجه شدم ب شوهرت گفتن

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر نمیرفتم 

با همسرمم جنگ نمیکردم 

یک کلام میگفتم اعصابم نمیکشه دیگه حرف و سخن و ناراحتی ببینم و بشنوم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

شاید فک کردن اگه بهت نگن بهتره 

شایدم فک کردن اگه بهت بگن قبول نمیکنی اینجوری خواستن تو عمل انجام شده قرارت بدن 

و اینکه مطمئنی کار شوهرت نیست؟یعنی شاید شوهرت ازشون خواسته ک ..‌

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

من نميدونم موضوع چي بوده و حق با كيه ولي قهر با خانواده شوهر نميتونه دائمي باشه تو هم بيخودي با همسر ...

به خدا من اهل کش دادن نیستم یه قدم میومد جلو ده قدم میرفتم سمتش

اما کلا زده به در پررو بازی

اگه نری اوضاع بدتر میشه اونوقت دیگه همه از چشم تو میبیننمادر شوهرت قبلاً که دعوت میکرد به خودت زنگ م ...

نه زنیکه اشغال فقط پسرش براش مهمه

الان من زورم گرفته که اینا منو حساب نکردن

خب به نظرتون چیکار کنم من؟کار شوهرم نیست مطمئنم

به نظرم بری بهتره بلاخره درخواست آشتی هم از سمت اونا بوده برو ولی دیگه صمیمی نشو در عین حال خودتم نگیر 

به خدا من اهل کش دادن نیستم یه قدم میومد جلو ده قدم میرفتم سمتشاما کلا زده به در پررو بازی

اگه نري ي داستان ديگه شروع ميشه

قرار نيست ك از فردا بري خونشون يا دعوتش كني

وقتي مقصر هست جلوي جمع بپذير اشتي رو ذهن شوهرتم اروم ميشه ولي خب همينكه بعد اشتي هم زياد محل نذاري كاريش نداشته باشي كافيه

من جات بودم ب همسرم ميگفتم بخاطر ارامش تو و زندگي مون ميام ولي ازم توقع نداشته باش بعدش روابط مث قبل باشه و صميميتي باشه دعوتشون كنم

خوب تو هم مثل خودشون باش مثلا اکه موقع دعوت کردن به شوهرت زنگ میزنن شما هم خواستین دعوتشون کنید بگو شوهرت زنگ بزنه خودت نزن