2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سادگی

اطمینان و اعتماد

محتاط نبودن

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

نیازهای تامین نشده (نیاز عاطفی، جنسی، مالی )

اینکه شخص عاقبت کار در نظر نگیره

براساس تجربیات سابق خودش عمل کنه (بگه این آدم مثل قبله)

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بیشترش از کمبود عاطفی میاد

همه ی ما ها به اندازه ی کافی توی خانواده سیراب محبت نشدیم

و خب وقتی اکثریت ادما خودفریبی دارن، راحت هم از بقیه گول میخوریم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
به نظرت اگه به آدم ساده فحش بدن کاری نمیتونه بکنه و فوقش ساکت میمونه؟

اون ساکت می مونه و دومی رو میخوره  (یادت باشه)

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

غیر از نیاز عاطفی و خانوادگی کلا هر نیاز و عقده ای؟

بنظرم موضوع رو درست و مستقیم تعریف کن که جواب مناسبی هم بگیری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch