2777
2789

نه جای بدی نیست.

ملت دلقکن اینقدر غم دارن منتظرن یه سوژه پیدا کنن برای مسخره بازی و لودگی تو به دل نگیر.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردی تهران و مشهد و زاهدان رفتم😂😂

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه چرا بد باشه؟ 

توجه نکن عزیزم بعضیا کلا فرهنگ و شخصیتشون در همین حده که از هر مسئله ای برای خنده و افکار نادرست استفاده کنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شوهر دوست منم رفته بود مجردی 

با چندتا دختر عکس انداخته بود میگفته اینا دوستای فاطما گل اند هاااا باهاشون عکس گرفتم 

ولی دوستم اصلا اهمیت نداده خیلی خنثی نسبت به این جور چیزا

چه دلیلی داره بگی به کسی که شوهرت رفته انتالیا واا بعدم کلا هر کشور بری کلاب و فستیوال و استخر مختلط و اینارو دارهه مهم اینه طرف اهلش باشه یا نه انتالیا یکمی خوب محیطش بده ولی خب من خاله ها از انگلیی اومدن انتالیا اونجا دیدن کردیم یک ماهم بودیم فقط جاهای دیدنی تفریجی سالمشو رفتیم 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

محردا انتالیا میرن فقط برای کارهای+۱۸اونجا کافهاش سرو هر جیزی با دراختیاز قرار دادن خانمها هست اصلا ...

شما رفتی؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

آخه مگه مجبوری بگی شوهرم مجردی رفته آنتالیاخواستی پز بدی خراب شده قضیه

نه بابا من به کسی چیزی نگفتم 

یکبار حذف از جنس لباس بود اونجا همسرم گفت من فلان چیزو‌خریده بودم و فلان اونجا شنیدن