2777
2789
عنوان

پزشک قانونی و کتک از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 37 پست
💔💔💔💔 تروخدا وقتی خوابید با پات محکم بزن اون نقطنابودش کن ، خاهش میکنم ازت..

😂😂

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا بعد دهن خودشو سرویس می‌کنه زندش میزاره؟؟

راس میگیا🥲💔

من میگم ک اگه قراره دوباره باش زندگی کنه ، بچه دار نشن 

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

سرچی کتک زد

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

😂😂

حرصی شدم💔

اما اگ محکم بزنه تا شوهرش به خودش بیاد زمان میبره

نابود میشهعع

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

حرصی شدم💔اما اگ محکم بزنه تا شوهرش به خودش بیاد زمان میبرهنابود میشهعع

بیچار مازنا

اینجور چیزها که دعواهای خانوادگی هستند معمولا زیاد پیگیری نمیشن اگه شکایت هم بکنید حتی پزشک قانونی تایید بکنه که شما مورد ضرب و شتم بودی ، به راحتی شوهرتون میتونه انکار بکنه و بگه من بهش دست نزدم اینجا شما برای اثبات باید شاهد بیارید خب میگی شاهد از کجا بیارم؟ اینو دیگه قانون نمیدونه ، میگه اگه فکر میکنی تهدید جانی میشی اونجا نرو و برو خونه پدرت هیچکس حتی شوهرت نمیتونه به زور تورو بیاد ببره

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

باید بری دفتر خدمات قضایی 

شکایت کنی ازش 

اونا معرفیت میکنن پزشک قانونی

جواب پزشک قانونی میاد برای کلانتری

حتما تو شکایتت درخواست ارجاع به پزشک قانونی بده

الان کلانتری رفتن بی فایده اس

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

باید بری دفتر خدمات قضایی شکایت کنی ازش اونا معرفیت میکنن پزشک قانونیجواب پزشک قانونی میاد برای کلان ...

آفرین به شما روال دقیق قانونیش همینه  بعد شوهر ایشان طبیعتا باید احضار بشه به کلانتری تا توضیح بده که طرف مقابل رو زده یا نزده ! اگر بنویسه نزدم و اونجا قسم بخوره نزدم کلانتری هیچ کاری با شوهر نداره و فقط گزارش رو مینویسه و میفرسته دست قاضی خانواده 

تمام شد رفت

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

آفرین به شما روال دقیق قانونیش همینه بعد شوهر ایشان طبیعتا باید احضار بشه به کلانتری تا توضیح بده ک ...

آره عزیزم اثبات اینکه شوهر زده فقط با فیلم و شاهد و تحقیق از همسایگان امکان پذیره که این مراحل هم کسایی که میخوان برگردن به زندگیشون معمولا انجام نمیدن .

ولی همون برگه پزشک قانونی رو هم داشته باشه باز بهتر از هیچیه.

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

آره عزیزم اثبات اینکه شوهر زده فقط با فیلم و شاهد و تحقیق از همسایگان امکان پذیره که این مراحل هم کس ...

تحقیق از همسایه خیلی دردسره هیشکی حاضر نمیشه خودشو بندازه دردسر مطمئن باش الان زمونه ای شده که از همسایه بپرسی طرف چطور آدمیه همه میگن به ما چه مربوطه ! فیلم هم که مستند نیست اماره هست یعنی از نظر قانونی ممکنه رد بشه ممکنه به روند پرونده کمکی بکنه معمولا ضرب و شتم فقط با شهادت انسان عاقل و بالغ امکان پذیره که اونم خیلی کم پیش میاد یکی در حضور بقیه همسرش رو کتک بزنه 

به نظرم اگه این مورد خیلی شدیده به طلاق فکر کنه و بیخیال زندگی باهاش بشه تا اینکه دنبال پزشک قانونی اینابیوفته

اگه میخاد باهاش زندگی بکنه هم باز باید بیخیال پزشک قانونی بشه چون دستش جایی بند نمیشه عوضش یه کینه میزاره تو دل همسر که کارشو با شدت تکرار کنه

فردا نمیشه برم ؟

فردا هم میشه هم کلانتری بری هم پزشک ،ولی امروز کلانتری بری حداقل گزارش بزنی فردا بعد برو پزشک قانونی ،از جاهای کبودی و خراش هم اگ ایجاد شده فیلم و عکس بگیر که رفتی پزشک قانونی موقعه معاینه شون بهشون نشون بدی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تحقیق از همسایه خیلی دردسره هیشکی حاضر نمیشه خودشو بندازه دردسر مطمئن باش الان زمونه ای شده که از هم ...

تا مرحله ی پزشک قانونی رو همسرش متوجه نمیشه 

برگه پزشک قانونی رو بگیره ولی تو کلانتری بگه نمیخوام بیشتر پیگیری کنم و فقط به عنوان یه مدرک نگهش داره.

فیلم خیلی مستند هستش و میدن کلانتری از روش گزارش مینویسه ولی باید شخصی که گزارش رو مینویسه محکم بنویسه که قاضی رو تحت تاثیر بزاره.