2777
2789
عنوان

واکسن چهار ماهگی مسافرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرفارو از خودت درمیاری؟؟؟ کجا به بچه مادر ایرانی شناسنامه میدن؟ یکیو نشونم بده.بچه هایی که مادر ...

خانم محترم من ازدواج کردم با یک خارجی و حتی دوست هامون که الان شرایط من ازدواج کردن هم بچه هاشون هم پاسپورت ایران دارن هم ترکیه رو ! و اگر فکر میکنید دروغ هست باید بگم ایران کشور حق خاک هست و منم موقعی که ازدواج کردم و داخل سفارت ایران ثبت کردم همسرم میتونست حتی پاسپورت بگیره کار سختی نیست سرچ کنید سایت سفارت بالا میاد تازه بچه شما ایران به دنیا اومده یعنی به طور قانونی شهروند ایرانی هست 

عه میزنه؟؟؟ اخه مریضیش خوب نمیشه که بزنه

اگر شرق تهران هستی دکتر کوروش کوثری میزنه

کلا بشین از تو سایت نوبت دات آی آر اسامی دکترها و شماره تلفن مطب رو ببین و زنگ بزن ببین کدوم میزنه وقت بگیر پیشش اول سرماخوردگی ش رو درمان کنه بعدم واکسن بزنه براش

بله، اگر یک ایرانی با یک فرد خارجی ازدواج کند و صاحب فرزند شوند، فرزند شناسنامه ایرانی دریافت می‌کند. طبق قوانین ایران، تابعیت ایرانی به فرزندانی که از پدر یا مادر ایرانی متولد می‌شوند، تعلق می‌گیرد.

به طور کلی، در مورد ازدواج یک زن ایرانی با مرد خارجی، فرزندان آن‌ها تابعیت ایرانی را کسب می‌کنند. در مورد ازدواج یک مرد ایرانی با زن خارجی نیز، فرزندان آن‌ها تابعیت ایرانی را دریافت می‌کنند.

البته ممکن است در این فرآیند نیاز به طی کردن برخی مراحل اداری و ارائه مدارک خاصی باشد، اما اصل کلی این است که فرزندان حاصل از ازدواج با اتباع خارجی، در صورت داشتن پدر یا مادر ایرانی، شناسنامه ایرانی دریافت می‌کنند.

اینم نوشته خود سفارت 😐این حرف از کجا میزنی که بچه شما ایرانی حساب نمیشه ؟

ایشون واکسن چهارماهگی میخاد نه کزاز

عزیز واکسن کزاز معمولی ترین واکسن هست وقتی تولید نشه معمولا بیشتر واکسن هارو تولید نمیکنن الان حتی واکسن حتی یک ماهگی دیگه موجود نیست یا اگر باشه خیلی کم هست 

خانم محترم من ازدواج کردم با یک خارجی و حتی دوست هامون که الان شرایط من ازدواج کردن هم بچه هاشون هم ...

ایران شناسنامه هیچی نمیده. خودم برای انتقال سند و... برای بچم رفتم که شناسنامه درست کنم. با پاسبورت دیگه هم گف فقط میتونی وکالتی سندی چیزی بهش بدی. 

نمیدونم فن بیانم ضعیفه یا چی نمیتونم توضیح بدم.

میشه پاسبورت ایرانی بچتونو عکسشو بذاری؟

ایران شناسنامه هیچی نمیده. خودم برای انتقال سند و... برای بچم رفتم که شناسنامه درست کنم. با پاسبورت ...

من گفتم بچه ام ؟ گفتم بچه دوست هام این یک دومن که خیلی ها گرفتن چرا نده ؟ بچه هایی که خارج از ایران به دنیا اومدن گرفتن حتی همسر منم الان تابعیت ایرانی داره هرکسی که با خارجی ازدواج کنه واقعا میدونه که ایران کشور حق خاک هست عزیز

بله، اگر یک ایرانی با یک فرد خارجی ازدواج کند و صاحب فرزند شوند، فرزند شناسنامه ایرانی دریافت می‌کند ...

واااا من خیلی پیگیر شدم خیلی جالبه. میشه عکس شناسنامع بچتونو ببینم؟ چون بهم گفتن فقط پدر ایرانی باید باشه، میخام نشونشون بدم. چون ثبت احوال همون اول رفتم گف شما باید به اداره اتباع و... برین با کد ولادت

اما مطمئنا یکسری از پزشک های معروف میزنن تو مطبحالا شاید مبلغش بالاتر باشه

بله چند سال پیش انجام می‌شد چون تحریمات دارویی نبودیم اما یک سال هست که تحریم های دارویی شروع شده که متاسفانه کمبود واکسن اومده و فقط خانه بهداشت انجام میده