2777
2789

من که خودم مشکل کلیه دارم  ۴ بار  جراحی شدم دیسک کمر دارم بابام خودکشی کرد فوت شد مادرم افسردگی شدید داره داروی اعصاب میخوره ۱۰ ساله خواهر و برادرمم هیچ کمک نمیکنن ۲۶ سالم شد نتونستم ازدواج کنم ۳ روزم هست مادرم دندونشو کشیده پدرمو در آورده کلافه شدم از این زندگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چع مشکلی؟

ی مشکل خیلی خاص  پدرو مادرم هم طلاق گرفتن همش تنهام دانشجوی شهر غریبم داداشم 7 ساله قهره باهام دلم میخاد بمیرم همش احساس غربت میکنم احساس میکنم دنیام کوچیک شده حس خفگی دارم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

منم تنهام مشکلی دارم نمیتونم ازدواج کنم

سلام چطوری ابن کم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مجردا یه پیشنهاد بدمممم بیایین تو تلگرام یه گروه بزنیم دور هم باشم🥺

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

باهم حرف بزنیم از روزمرگی هامو بگیم بهم روحیه بدیم

سلام چطوری ابن کم

سلام عزیزم نبودی خیلی وقته؟

من زیاد خوب نیستم ت وطوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم نبودی خیلی وقته؟من زیاد خوب نیستم ت وطوری

نه نبودم چی شده؟؟🥺

تورم خیلی وقته نمیبینم تو سایت

اوایل فکر میکردم خیلی دختر شاد و شیطونی هستی چی شده گل

نه نبودم چی شده؟؟🥺تورم خیلی وقته نمیبینم تو سایتاوایل فکر میکردم خیلی دختر شاد و شیطونی هستی چی شده ...

نمیدونم چرا تنهایی ولم نمیکنه و هیچ وقت هیچ چیز خوب پیش نمیره 

فک کردم قضیه زندگیمو می‌دونستی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس پیش کی زندگی میکنی ؟ درآمد داری؟

میرم خابگاع شهر دیگه سرکار میرم تابستونا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم چرا تنهایی ولم نمیکنه و هیچ وقت هیچ چیز خوب پیش نمیره فک کردم قضیه زندگیمو می‌دونستی

نه یه بار تو یه تاپیک باهم حرف زدیم 

میرم خابگاع شهر دیگه سرکار میرم تابستونا

امضاتو خوندم قلبم درد گرفت 

میای بریم تلگرام صحبت کنیم؟