2777
2789

یکماهه زایمان کردم مامانم پیشم بوده.  دیشب مهمونی دادیم داداش کوچیکم همیشه سرکاره و شیفتی میره و اگر میخواست میتونست شیفتشو جابجا کنه یا مرخصی ساعتی بگیره بیاد اما نیومد‌. زنش هم نیومد گفت همراه بچه داداشم  یک هفته هست بلیط کنسرت گرفته میخوام برم کنسرت و اگر نرم دلش میشکنه. بابامم کشاورزه رفته بود ابیاری که شوهرم حتی موقع شام بهش زنگ زد که بیا بابام گفت خسته ام دارم میرم خونه. شوهرم امروز جلوی مامانم گفت خیلی توقع داشتم بابا و برادرزنم بیان ولی نیومدن و گفت اگر ان شاءالله برادرزنم بچه دار شد منم ولیمه بچه ش نمیام. مامانم کلی بهش برخورد و بغض کرد. بچه م دل درده و ببخشیدا شکمش کار نمیکنه شوهرم به مامانم میگفت بمون فعلا ما نمیدونیم چیکارش کنیم از بس گریه میکنه اما خواهرم که مجرده همش اینجا نشسته از روی شوخی میگه مامان بریم خونه. خلاصه امروز شوهرم چند دفعه به مامانم گفت مامانم اگه میخواین شما برین خونه من وضعیت بچه رو خبر میدم. مامانم خیلی بهش برخورد و اشک توی چشاش جمع شد و رفت.‌شوهرم دید به مامانم برخورده گفت مامان بر میگردی که؟ مامانم گفت نه

به نظرتون مقصر کیه؟ چیکار کنم؟ دلم میخواد شوهرم الان رفته بیرونه برگرده باهاش یه دعوای اساسی کنم

مامانت چرا بهش برخورد خب شوهرت راس گفته دیگه ولیمه بجه داداشت نیاد حق داره 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر با شعوری داری. داره همتونو تحمل میکنه. راست میگه داداشت چرا نیومد؟ زن و بچه اش چرا نیومدن؟ خواهرت تو دهنی نخورده که وقتی میبینه واسه بچه تو کسی نیومده همش بریم بریم میکنه؟ واقعا خوب تحمل کرده شوهرت. 

دعوا ولش کن اینا را چیزی بوی بدتر میکنن 

اونو ولش کن برای مدفوع بچه شکمشو ماشاژ دایره ای بده، پاهاشو جمع کن توی شکمش 

مقعدشو با کالاندولا چرب کن یه کوچولو داخل هم بردی میشه. 

من مادربزرگم پولکی مثل شیاف کرد گذاشت دم مقعد بچه پوف کرد خودم باورم نمیشد. 

عزیزم راه درازی داری از اون شوهر بی شعور بکش بیرون،. ما که بچه دار شدیم من سعی کردم دعوا کنم اون گوه تر و بی شعورتر شد و من فقط نابود شدم. ولش کن بچه تو بچسب مامانت هم سوهرت چیزی نگفته زیاد برمیگرده

نمیدونم مادرا چرا اسم پسراشون میاد سریع گارد میگیرن حق باشوهرته عزت بهش نگذاشتن شوهرتم نباید بزاره پدرت هرچقدم خسته بود میامددشام میخورد میرفت دوتاشون به شوهرت ارزش ندادن الکی دعوا نکن اوقات خودتونم تلخ نکن 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️