2777
2789
عنوان

کوله خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 31 پست
من ۴۵ سالمه، برای بار سنگین، مسافرت کوتاه و... کوله استفاده می‌کنم، خیلی کوله خوبه ☺️تازه یه دوست دا ...

منم یه پیرزن دیدم اومده بود کافه

یهو کولشو دیدم دلم براش غش کرد

آدم سنش میره بالا خب باید راحت تر باشه

کوله هم راحت ترین کیفه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه پیرزن دیدم اومده بود کافهیهو کولشو دیدم دلم براش غش کردآدم سنش میره بالا خب باید راحت تر باشه ...

دقیقاً. من همیشه اولویتم راحتیه، بعد خوشگلی و شیکی و این حرفا. برعکسِ من همسرم و خانواده‌ش، بُکُش خوشگلم کن 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دقیقاً. من همیشه اولویتم راحتیه، بعد خوشگلی و شیکی و این حرفا. برعکسِ من همسرم و خانواده‌ش، بُکُش خو ...

من خانواده همسرمم اولویتشون راحتیه

یعنی خواهرشوهرم ۷ سالم ازم بزرگتره

بیشترم تاثیر اون بود روم که اینجوری شدم

چون خواهر خودم خیلی تجملاتیه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
منم 29 سالمه قصد دارم بگیرم

حتما بگیر

خیلی راحته

من خانواده همسرمم اولویتشون راحتیهیعنی خواهرشوهرم ۷ سالم ازم بزرگترهبیشترم تاثیر اون بود روم که اینج ...

پس خانواده‌های شما برعکس ما هستن 😁

مادرشوهر من کمردرد و اینا داره، ۸۲ سالشه، کف پاشم صافه، همسرم براش کتونی برند خرید یه مدت پوشید راحت بود، خواهرشوهرم اومد ایران دید گفت نپوش 🙄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
پس خانواده‌های شما برعکس ما هستن 😁مادرشوهر من کمردرد و اینا داره، ۸۲ سالشه، کف پاشم صافه، همسرم برا ...

عجب خواهر شوهری😃

عجب خواهر شوهری😃

نه اونجوری نیست، خانم خوبیه ☺️ فقط یه کم زیادی آداب بازه 😁 یه بار می‌خواستیم بریم رستوران، مادرشوهرم کفش راحتی پوشیده‌بود، گفت ماااامااااان برو کفشاتو عوض کن، خودش کفش پاشنه ۷سانتی پاش بود، من کتونی 😶😶

نه اونجوری نیست، خانم خوبیه ☺️ فقط یه کم زیادی آداب بازه 😁 یه بار می‌خواستیم بریم رستوران، مادرشوهر ...

وای من یه شب عروسی پاشنه دار میپوشم پام میشکنه

نمیدونم چطور بعضیا باهاش راحتن

وای من یه شب عروسی پاشنه دار میپوشم پام میشکنهنمیدونم چطور بعضیا باهاش راحتن

من نیز 🤭

‌پس دانشگاه با چی میری؟

کیف دانشجویی 

کوله نیست دستیه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

من دانشگاهم کوله میبردم ولی بزرگ لپ تاپی

برای منم همینجوری بود ولی از هر ۱۰۰ نفر شاید دوسه نفر مثل من بودن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

حتما بگیرخیلی راحته

واسه تو هم مبارک باشه کار خوبی کردی اگه تونستی عکسشو بزار ایده بگیرم

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

واسه تو هم مبارک باشه کار خوبی کردی اگه تونستی عکسشو بزار ایده بگیرم

اینترنتی خریدم خودش هنوز نرسیده