2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 16872 بازدید | 510 پست
سهمیه ی حق خوریه بزرگه حالم بد میشه بهش فک میکنم

خیلییی

۶۰ درصد تخصص با سهمیه پر میشه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از سهمیه دارا بهم میخوره البته اینجا چی از روی عدالته که این باشه

دقیقاااا

پررو هم هستن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اسی دکتر مرتضی طاهری میشناسی نه؟

نه 

ممنونم عزیزمبه روی چشم حتما قبول میشی خانم دکتر نازنین♥️خسته طرح نباشی 🩷

اول از همه که خیلی خیلی تبریک خانم دکتر ❤️❤️

از روی کامنت هاتون متوجه شدم

علاوه بر باهوش بودن ،متواضع و با شخصیت هم هستید

میشه یه لطفی بکنید تو تاپیک آخر من هم یه راهنمایی کنید و نظر بدید؟ 

اول از همه که خیلی خیلی تبریک خانم دکتر ❤️❤️از روی کامنت هاتون متوجه شدمعلاوه بر باهوش بودن ،متواضع ...

خیلی ممنونم عزیزم

قربونت شما خوبی از خودته♥️♥️♥️

بله حتما

سلام عزیزم مبارکتون باشه ان شاءالله خبر فوق تخصص و پروفسوری تونو بشنویم . 

ببخشید من تاپیک روش درس خوندنتون رو مطالعه کردن پسر من از مهرماه کلاس هشتمه یعنی همون سوم راهنمایی قدیم و سال دیگه باید انتخاب رشته کنه من کلاس های قلمچی اسمش رو نوشتم که تا نهم بره بعد اون بره ماز یا گزینه دو 

بنطرتون این روش درس خوندن و تست زدن و ... رو از الان بهش تاکید کنم و یادبدم از درس زده میشه ؟

تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحالم میبینم دخترای سرزمیننم چقدر ماهن 

راستش اگه تو مجردی نی نی سایت میشناختم حتما بیشتر تلاشم میکردم برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت فلان و بهمان به من روحیه میده 

چون حال الانت خوب دعا کن واسه منم آزمون قبول شم یکم سختم شده با ۳تا بچه اما تلاش خودم میکنم و دوست دارم مث شما و خیلیا دیگه بیام تاپیک بزنم

سلام عزیزم مبارکتون باشه ان شاءالله خبر فوق تخصص و پروفسوری تونو بشنویم . ببخشید من تاپیک روش درس خو ...

سلام عزیزم

خیلی ممنونم ازتون ♥️

انشالله همیشه موفق باشن

من خيلی فاصله فتم از مدرسه برای همین نمیدونم برای مقطع ایشون کدوم آزمون الان خوبه 

اما قطعاا از الان تست زدن خیلی زوده و خسته میشه

همون از دهم شروع کنه خوب بخونه و تست بزنه کافیه

تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحالم میبینم دخترای سرزمیننم چقدر ماهن راستش اگه تو مجردی نی نی سایت میشناخت ...

خیلی ممنونم ازتون

بله واقعا نکات مثبت زیاد داره سایت

چشم عزیزم حتما

انشالله هر جا هستید موفق باشید🩷🩷🩷

اها آره عزیزمهمه چون اول باید عمومی بخونن از تجربی میان

من متوجه نشدم شما برای چه مقطعی قبول شدید؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من متوجه نشدم شما برای چه مقطعی قبول شدید؟

من پزشکی عمومی خوندم تموم شده تخصص قبول شدم