2777
2789

ما سه قلم یخچال لباسشویی و  تی وی از خانواده شوهرم خواسته بودیم بعنوان شیربها 

تو سیاهه جهاز این سه قلم خرید خانواده شوهرم باید به اسم من که عروسم ثبت بشه؟ معمولا اینو هدیه به عروس میدونن

اگر خانواده شوهرم مخالفت کردن چی بگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اونجا که میدونم سیاهه مربوط به وسایلی هست که خودتون خریدین، شما که سیاهه مینویسین قطعا برگه بله برونتونم دارین تو اون قید شده اونا شیربها هستن همونو نگه دار

کی گفته هدیست.مگه چیزایی که شما خریدین هدیست.من دیدم چند جا ننوشتن.چقدر همه چیو چالش میکنید.خوب قبول نکردن نکنن.مثلا یه زمان خدا نکرده جدا بشین ارزش داره مثلا یخچالو بردارید.که چی بشه اصلا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷