2777
2789

من هر چی کرم پودر میزنم 

1 صورتم پوسته پوسته میشه و زیر کرم پودر افتضاحهه

2 اصلا رو پوستم نمیخوابه😐

پوستمم چربه وقتی میشورمش خشک خشک میشه

از ابرسانم زیرش استفاده میکنم بی فایدس

چ کرم پودری بزنم کیکی نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرایمر استفاده کن 

من ۴ سالی میشه آرایش نمیکنم شاید تکنیک‌ها عوض شده باشه امت قبلا پرایمر میزدم خوب بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
باید زیر سازی درستی انجام بدی اول ابرسان یا مرطوب کننده بعد از اینکه جذب شد پرایمر بعد یه کرم پودر د ...

من نمیدونم پارسال کرم پودر میزدم کیکی میشد

امسالم از مال دوستم زدم کرم پودرای گرونی میزنه ولی بازم کیکی شد

اولا صورتت باید کاملا اصلاح شده و بدون مو باشه 

قبل کرم پودر با ی براش مرطوب کننده بزن صورتت بعد کرم پودر بزن بعد با براش پخش کن صورتت اصلا از پد ارایشی استفاده نکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اول با یه شوینده مناسب پوستت رو تمیز بشور حدود یک ساعت قبل اینکه آرایش کنی 

وقتی هنوز پوستت خیسه با یه تیکه یخ صورتت رو ماساژ بده

قبل خشک شدن پوستت بهش آبرسان بزن و خوب ماساژ بده بخصوص قسمتایی که پوست پوست میشه رو خوب آبرسان بزن 

آبرسان که جذب شد یه مرطوب کننده بزن و یه نیم ساعت به پوستت استراحت بده البته جای خنک باشی گرما باعث میشه کرم رو صورتت پس داده بشه 

بعدم کرمپودرت رو بزن اول کمتر بزن خوب که فیدش کردی یه لایه ملایم دیگه جاهایی که حس میکنی نیاز داره دوباره کرم‌پور بزن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من نمیدونم پارسال کرم پودر میزدم کیکی میشدامسالم از مال دوستم زدم کرم پودرای گرونی میزنه ولی بازم کی ...

زیر سازی خیلی مهمه عزیزم

من نارس استفاده میکنم خیلی عالیه 

زیرشم ابرسان کلینیک