2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این شرایط پشت کنکور موندن اره یا نه؟

رتبه ام خوب نمیشه

اما سال دیگه باید اگه بخوام دوازدهم رو ترمیم کنم که صد درصد باید اینکارو کنم یازدهم رو هم باید انجام بدم

واقعا غیرممکنه ۱۱ و ۱۲ باهم نمره هم نمره ترمیم قرا میگیره نه نمره بالاتر

خونوادمم پشتم نیستن

ببخشید من ورودی دهم نجربیم میشه راهنمایی کنید؟علاقه دارین؟چطور بخونم؟کلا دیدتون نسبت به این رشته چیه ...

در رابطه با تجربی 

واقعیتش اینه که یکی به خود من بگه برم این رشته یا نه من خودم بهش میگم واقعیتش نه 

ولی بازم میگم بستگی به طرف خود مقابل داره 

این رشته فقط علاقه رو نمیطلبه به جز علاقه باید ببخشیدا ولی خرخونی شدید کنی تا حدی که دیگه بخوای از حال هم بری باید بخونی این همه داوطلب تو این رشته الکی نیست 

باید تحمل فشارای روانی و استرس و... سختی درسا و اینارو داشته باشی 

اگه به جز علاقه میتونی تا حد مرگ درس بخونی و خیلی چیزارو تحمل کنی اره بیا ولی اگه نه فقط علاقه داری نه نیا

در رابطه با تجربی واقعیتش اینه که یکی به خود من بگه برم این رشته یا نه من خودم بهش میگم واقعیتش نه و ...

از روز اول چقدر بخونم؟نیم ساعت تا حداکثر بعدش چند ساعت؟

میشه کتابهای درسی تست و....معرفی کنی؟

با این شرایط پشت کنکور موندن اره یا نه؟رتبه ام خوب نمیشهاما سال دیگه باید اگه بخوام دوازدهم رو ترمیم ...

ببین شرایطتو رو باید کاملا بسنجی 

اول اینکه هدفت چی بوده؟ ببین ارزش داره یکسال بخاطرش پشت بمونی؟

ببین اگه هدف خاصی نداری و علاقه خاصی هم نداری و میخوای یه رشته الکی بری چهار سال مثلا درس بخونی بعدش بیکار باشی خب برو 

ولی اگه نه واقعا علاقه داری هدف داری شغل و موقعیت و درامد و خیلی چیزا بعدا برات مهمه یکسال بشینی بخونی ارزش داره تا اینکه بعد یه عمر وقتتو طرف کنی 

حتی با همین شرایط کنکور هم ارزش داره فقط برنامه ریزی درست و این چیزارو میطلبه

از روز اول چقدر بخونم؟نیم ساعت تا حداکثر بعدش چند ساعت؟میشه کتابهای درسی تست و....معرفی کنی؟

ببین خودت چقدر راحتی 

اگه با پنج ساعت راحتی با این شروع کن اگه شیش ساعت خب شیش ساعت کلا بستگی به خودت داره و کم کم حتی شده یه ربع هر روز بیش بالاتر 

اخرش من خودم به روزی چهارده پونزده ساعت رسیده بودم 

کتاب تست هم باید بدونم الان در چه سطحی هستم که بهت معرفی کنم