2777
2789
عنوان

جذاب بودن مساویه با لاشی بودن😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 30 پست
افرین ینی همش تو حرفن میگن پسره لاشیه بهشون پیشنهاد بده قبول میکنن😂😐 به خدا اگه لاشی نبودن الان من ...

من ی چندتایی دیدم ولی اخرش یکی از معیارامو نداشتن😂🤦🏻‍♀️

حالا جالبه بدونی زن کی شدم؟

یکی ک ی تایمی فوق العاده دختر باز بوده🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره میدونم دقیقا درستهه آخه واقعن تایپمن:) ولی نمیشه با ادم لاشی اوکی شد طاقت درس گرفتن ندارم واقعن

آره واقعا خیلی آسیب داره با پسر لاشی بودن 

به خودت آسیب میزنه این تیپ خدایی نکرده فردا پس فردا تنها گیرت نیارن بعد یه عمر پشیمونی داشته باشه

ما طبقه بالاییمون این بلا سرش اومده بود

من ی چندتایی دیدم ولی اخرش یکی از معیارامو نداشتن😂🤦🏻‍♀️حالا جالبه بدونی زن کی شدم؟یکی ک ی تایمی ف ...

وایی🤣 ینی وقتی باهات اوکی شده دیگه دختر بازی اصن نکرده مگه ن؟🥲 

ینی میشههه واقعننن پسر لاشی خوب بشه😂😭؟

آره واقعا خیلی آسیب داره با پسر لاشی بودن به خودت آسیب میزنه این تیپ خدایی نکرده فردا پس فردا تنها گ ...

نمیدونم ولی ته دلم تو ناخودآگاهم همش یچیزی میگ که ممکنه با همچین پسری اوکی بشم:/

چون که متاسفانههه از لحاظ خیلی چیزا تایپمن😭 نمیدونم چیکار کنم 

وایی🤣 ینی وقتی باهات اوکی شده دیگه دختر بازی اصن نکرده مگه ن؟🥲 ینی میشههه واقعننن پسر لاشی خوب بشه ...

نه ادمش کردم💅🏻

جرعتشو نداره میدونه دنیارو رو سرش خراب میکنم🤣

ی کوچولو اولش داشت زیر ابی میرفت دُمِشو چیدم😂😂

اگ خودش بخاد اره

میدونی شوهر‌من میگف من میدونستم هدف دخترا جدی نیس و بازی دادنه پس‌منم بازی میکردم باهاشون😂

و وقتی دیدم تو دنبال بازی کردن نیستی و ادمِ وفاداری هستی گذاشتم کنار این چیزارو

نمیدونم ولی ته دلم تو ناخودآگاهم همش یچیزی میگ که ممکنه با همچین پسری اوکی بشم:/چون که متاسفانههه از ...

تصمیم با خودته

ولی قبلش بهش خیلی فک کن 

روی یه کاغذ خوبی و بدی هارو بنویس

بشین کلاه خودتو قاضی کن 

نه ادمش کردم💅🏻جرعتشو نداره میدونه دنیارو رو سرش خراب میکنم🤣ی کوچولو اولش داشت زیر ابی میرفت دُمِش ...

ایوللل😍🤍 

ولی آخه منم وقتی با یکی اوکی میشم سریع پشیمون میشم ینی همون چن روز اول.. یکار میکنم طرف بره 

ایوللل😍🤍 ولی آخه منم وقتی با یکی اوکی میشم سریع پشیمون میشم ینی همون چن روز اول.. یکار میکنم طرف ب ...

خب هنوز عشق واقعیو تجربه نکردی

من به نقطه ای رسیده بودم ک دیگ حسی نداشتم به هیچ کس و هیچ چیز

ولی وقتی با همسرم‌اشنا شدم نمیدونم‌چرا انقد جذبش شدم ک حاضر شدم با همههه ی اخلاق بدش و گذشته و.... اینا کنار بیام

چون واقعا عاشقش شده بودم و دلم میخاست توی زندگیم باشه

ی روزی با ی نفر اشنا میشی و جوری عاشقش میشی ک دلت میخاد حتی ی ثانیه هم ازت دور نباشه😂

خب هنوز عشق واقعیو تجربه نکردیمن به نقطه ای رسیده بودم ک دیگ حسی نداشتم به هیچ کس و هیچ چیزولی وقتی ...

وای خدااا😭😭

عشق دوطرفههه>> 

من فقط میترسم عشقم ی طرفه باشه.. ینی فقط وقتی عاشق میشم که طرف مطمئنم کنه واسم میمیره:)

وای خدااا😭😭عشق دوطرفههه>> من فقط میترسم عشقم ی طرفه باشه.. ینی فقط وقتی عاشق میشم که طرف مطم ...

عشق دست خود ادم نیست واقعا ولی مطمئنممم عاشق کسی میشی ک جونشو میده برااات❤️

تو لایق بهترینایی