2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خونه دارید و زندگیتون اوکیه بنظرم اشتباهه 

ولی اگه مستاجر هستید و خونه ندارید صد البته اول خونه رو جور کنید بعد طلا

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بیین وقتی گرون تر شد همه چی، به طلا دل گرم تر میشی یا به کابینت 

میل خودته در هر صورت

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

من نفروختم ، چون بنظر خودم با این افزایش قیمت طلا ضرر بپد و ترجیح دادیم بام وام خونمون رو تعویض کنیم، اما اگر به هر دلیلی امکان گرفتن وام ندارید بله بفروشید

خرید خونه هرگز پشیمون نمیشه

ولی لوازم خونه ممکنه بشه ....

چون خرید خونه رشد اقتصادی داره ولی لوازم خونه افت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بنظرم تنها وقتی ک آدم برای فروش طلا نباید غصه بخوره زمانیکه  میخواد خونه بخره. من برای خرید ماشین فروختم .گاهی ناراحت میشم اما اگر خونه میخریدم اصلا و ابدا ناراحت نمیشدم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞