2777
2789
عنوان

به زبون عبری بهش پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست
اونموقع ینی کیچند وقت میگذره از این ماجرااگه بیشتر از ۶ ماهه که بنظرم دیگه کشش نده بهتره بیخیال شی

همین امسال بود

چند ماه پیش

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خب چیشد که بهش علاقه مند شدی؟

باور کن من خودمم نمیدونم

بعد چند ماه حس کردم کم کم دارم بهش علاقمند میشم

رفته رفته علاقم بیشتر شد و به جایی رسیدم که دیگه دارم دلتنگش میشم

یه وقتایی خفه میشم از شدت دلتنگی

آدرس محل کارشو دارم

هر ازگاهی ماشین میگیرم بی دلیل از اون خیابون میگذرم که شاید بتونم دم مغازش ببینمش

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن من خودمم نمیدونمبعد چند ماه حس کردم کم کم دارم بهش علاقمند میشمرفته رفته علاقم بیشتر شد و به ...

معمولا موفق نمیشدم ببینمش تا اینکه یروز دیدم دم در مغازش نشسته 

در حد چند ثانیه دیدمش

نمیتونستم به راننده هم بگم سرعتشو کم کنه

همون چند ثانیه رو بارها تو ذهنم تداعی کردم و انقد بهش فک میکنم که مبادا یادم بره 

منی که واسه ی اولین بار یکی داشت بهم ابراز علاقه میکرد و تلاش میکرد بهم برسه و اصلاا برام مهم نبود

حتی وقتی که خونوادم ردش کردن ذره ای ناراحت نشدم

خودمم نمیدونم چیشد

باور کن انگار دعا گرفته باشن برام