2777
2789
عنوان

🦄🦄🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 571 پست
من این کاربرو دوست دارم😊@khodabatost‍

😍💓

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دروغ میگم ؟ 😭🤣

آره🤧

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

آره🤧

خدا نخورتت

بخاطر اون به من میگی دروغ میگم ؟ 

همه طرف رفیقشونو میگیرنننننننن

آروم باش اسرا اروممم🧘🏻‍♀️

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

خدا نخورتتبخاطر اون به من میگی دروغ میگم ؟ همه طرف رفیقشونو میگیرننننننننآروم باش اسرا اروممم🧘🏻‍♀️

کوفت🤣

آروم باش نفس عمیق بکش🤣

کوفت🤣آروم باش نفس عمیق بکش🤣

خاک تو سر من نشه 

الهیییییییی 

اصلا من خودشیرینم

اصلا به من چههههههههه

برو هر کاری می‌کنی بکننننن

اه 🚶🏻‍♀️

خاک تو سر من نشه الهیییییییی اصلا من خودشیرینماصلا به من چهههههههههبرو هر کاری می‌کنی بکننننناه 🚶🏻 ...

ناراحت نشو دیگه

بیا بغلم🥺🤧

مرسییییییییییییییییییی سیسییییی فداتشمممممم🎀🐣

بیا بغلممممم اعصابم خورده 😭♥️

@dokhibanafsh24‍ با این نام کاربریت خدا نخورتت 😂😂

خودم نذاشتم😂

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

پس کی گذاشته

بهت بگم ممکنه باورت نشه😂

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

بلاااا به دووووور بیاااااا بغلمممممم جوجهههههههه کوچولووووووووم🫂🤏🏻🐣🎀🫐

🥲🫂🫂🫂🫂🫂🫂♥️