2777
2789
عنوان

🦄🦄🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 1114 پست
بحث نکن با من که ازت بزرگترم

بحث نکردم فقط یه ابراز علاقه ی کوچیکککک بود🤏🤣

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جناس رو تگ کن نمیتونم تگش کنم پروفایل اش گل داره ابی هست

😘😘😘عزیزی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

😘😘😘عزیزی

دلم برات یک ذره شده ابجی چند وقته اصلا نمیای

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

😘😘😘عزیزی

ابجی لطفا به کاربر دختر خاکستری بگو اصلا ازش خوشت نمیاد

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

دلم برات یک ذره شده ابجی چند وقته اصلا نمیای

آره کمترمیام توکه گفتی قراره براپزشکی تلاش کنی منم به سرم زدبرم دنبال چیزایی که دوس دارم براهمونم یکم سرم شلوغه کمترمیام

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

😘😘😘عزیزی

نگا چقدر بده ابجی کامنتت رو هم لایک کرد

بحث نکردم فقط یه ابراز علاقه ی کوچیکککک بود🤏🤣

کامنتم منتشر نشد 

میخواستم بگم دیگه تکرار نشه و ابجی جناس رو هم تگ کن

ابجی لطفا به کاربر دختر خاکستری بگو اصلا ازش خوشت نمیاد

چرا؟