2777
2789
عنوان

🦄🦄🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 8215 بازدید | 995 پست
@پسرفندوقیم‍ مهربوووون@لیلی_آگان‍ باحااال و دوس داشتنی@چرچیلممم‍ همیشه خاصه@دلاخوشگله‍ مث خودم عاشق ...

عزیز دلم💖💖💖

فدایی داری😘😘😘

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@honye_ella‍ @ارزو۱۳۸۸@دختر_خاکستری‍ 😇🥰

مرسیییی عشق منی تووو☺️🍭❤️🤭

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

سلام دور سرت بگردم نازنین 🥰🥰🥰🥰قربونت برم مهربون شمایی گل من چقدر دلم برات تنگ شده 🥲🫂

سلام عزیزم فداتم عشق من بمونی برام

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟

🥰🥰😍😍😍 ای جانم تو ام عشق منی سیسی گلم 💖💕

بوس بهت💋✨️😍

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

مرسی قشنگم💖💖

قربونت برم❤️

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)