2777
2789

به نظرتون منی که چاقم چه لباسی بپوشم که چاقیمو کمتر نشون بده؟ مهمونیه تو خونس و تو تالار نیست که نیاز باشه لباس مجلسی بپوشم . ۱۲۰ نفر هم مهمونن..و از همه بدهیکل تر منم..

چرا به خودم نمیام و رژیم نمیگیرم؟ چرا اراده ندارم؟

چی بپوشم من اخه...😓

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور مهمونیه بگو تا بگیم

قرار بود پسرخالم دندون قبول شه براش مهمونی بگیرن

خالم از همین حالا ترتیب مهمونی داده

من فکر میکردم حداقل نیمه دوم مهر این مهمونیو بده...

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

مگه چنده کیلویی؟ترجیحا مشکی یا رنگهای تیره بپوش از گن استفاده‌ کن

نمیدونم

کت و شلوار بپوشم؟

یه لباس بلند و گشاد بپوش،رنگ تیره باشه ترجیحا که لاغر تر نشون بده... یا خط های راه راه از بالا به پایین داشته باشه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

و منی ک لاغرم هیچ مراسمی نمیرم😢اصن لباسام خوب ب تنم نمیشینن خوشبحالت ک چاقی

چاق خوب نیستم

خیلی بده که همه جای بدنت چربی باشه و شکم داشته باشی..