به نظرتون منی که چاقم چه لباسی بپوشم که چاقیمو کمتر نشون بده؟ مهمونیه تو خونس و تو تالار نیست که نیاز باشه لباس مجلسی بپوشم . ۱۲۰ نفر هم مهمونن..و از همه بدهیکل تر منم..
چرا به خودم نمیام و رژیم نمیگیرم؟ چرا اراده ندارم؟
چی بپوشم من اخه...😓
باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه لباس بلند و گشاد بپوش،رنگ تیره باشه ترجیحا که لاغر تر نشون بده... یا خط های راه راه از بالا به پایین داشته باشه
°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️ ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀 میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡 ایرانِ قشنگم❤️
نگران نباش برای مهمونی یه لباس تیره و راسته یا کمی آزاد بپوش که راحت باشی. یقه هفت و شال رنگی هم خوبه. مهم نیست سایزت مهم اینه خودت احساس خوبی داشته باشی