2777
2789

از اسنپ کیک خریدم برای خواهرم تولد بگیرم

کیک له و نورده به دستم رسید 

قابل برگزاری تولد نبود ولی قابل خوردن بود

زنگ زدم پشتیبانی پیگیری کردم قرار شد تا فردا وجهو برگردوندن منم دیروز بدو بدو رفتم یه کیک دیگه خریدم تولدو برگزار کردیم

پشتیبانی گفتم اینو چیکار کنم بیاید بگیرید گفت بریز دور

ولی خب اسرافه چون خوبه کیک و خامش 

اومدم بخورم پشیمون شدم دلم واسه پیک سوخت چون انگار مقصر اون شد...

همسرم گفت زنگ بزن بش پول کیکو بریزیم براش می خوریمش اسراف نشه 

گفتم زنگ بزنم یهو طلبکار میشه که اگه خوبه چرا آبروی منو بردید...

و زنگ بزنه پشتیبانی و اونا پولو نزنن..

چون مقصر از نظر من اسنپه...فکر کنم اشتباهه امکان خرید کبک رو گذاشته ...اگه از اول نداشت من می رفتم سر کوچه می خریدم ...گفتم وقتی امکانش هست حتما تمهیداتی در نظر گرفتند که سالم بیاد

دیدم نه بابا ...همون اسنپ باکس کیکو اورد

ولی خب نمیشه این توضیحاتو به اون داد

که کیک مناسب تولد نبود داغون بود ولی خب میشه خوردش خلیفه

کیکه مونده تو یخچالی نمی دونم چیکارش کنم 

به هیچ راهی دلم نیست

بعضی وقتا بایدگذشت کرد.مثلا میری سبزی میخری بعدمیبینی سبزی ها اونطورخوب نیستن خدا خوش نمیا بری جلوی مشتری هاش ابرویش راببری.من همیشه درچنین مواقعی خدا رابنظرمیارم ومیگذرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا بایدگذشت کرد.مثلا میری سبزی میخری بعدمیبینی سبزی ها اونطورخوب نیستن خدا خوش نمیا بری جلوی ...

واقعا قابل گذشت نبود چون مخاطبان اسنپ بود نه پیکش...اگه مخاطب اصلی من اون بود قضیه فرق داشت

به من خیلی فشار و استرس وارد شد دیروز میخواستم خواهرم رو رو سورپرایز کنم...نشد... فهمید به خاطر این مسائلی که پیش اومدبالاخره من رو این کیک تولد حساب باز کرده بودم 

بچه کوچیک داشتم نمی تونستم دوباره کیک جدید بگیرم شانس آوردم یهو یکی از راه رسید کمکم کرد سریع جمع و جورش کنیم 

الان نمی دونم دیگه بین اون پیک و پشتیبانی  چی گذشته...جریمش  کردند یا چی ....در هر صورت تاثیری رو اصل قضیه ندارد بسته به دست من کاملا ناسالم رسید 

ناراحت نشید 

از نظر من به آدم هایی که کیک تولد که‌ یکی از مهم ترین چیزای زندگي آدمو با اسنپ سفارش میده میگم گشاد

چون زحمت خریدن کیک تا سر کوچه و خیابون رو هم نمیده به خودش

خریدار باید عاقل باشه

ناراحت نشید از نظر من به آدم هایی که کیک تولد که‌ یکی از مهم ترین چیزای زندگي آدمو با اسنپ سفارش مید ...

چه آدمهای عجیب و غریبی تو این سایت پیدا میشن!! 

که البته تاسفش اونجاست که داریم با این آدمهای حق به جانب که به راحتی به خودشون اجازه می دن با ناآگاهی کامل به بقیه توهین کنند تو این دنیا زندگی می کنیم!!!!

خدا کمکتون کنه مفهوم عقل رو متوجه شید بعد در مورد عاقل بودن صحبت کنید...

این توضیحات رو میدم بلکن به خودتون بیاید چقدر قضاوت بی آگاهی کار زشتیه...خجالت کشیدن از توهین بی دلیل باعث رشدتونه!

هر چند امیدی هم ندارم متوجهش بشید ولی خب من وظیفه خودمو انجام میدم میرم...

من جشن تولد نگرفتم که بگی مهم ترین چیز زندگی آدم هست یا نه... کادو تولد برای خواهرم گرفتم بردم خونشون  خوشحالش کنم دیدم مامانم تو مشکلاتی که داشته برنامه کیک و تولد نداشته...سریع به ذهنم رسید یه کیک کوچیکم براش بخرم تا بیشتر خوشحالش کنم ...

با وجود دو تا بچه کوچیک ترجیح دادم از این امکان اسنپ استفاده کنم...و اگر چنین امکانی تو اسنپ نبود ،قطعا بی خیال کیک می شدم چون شرایط خرید حضوریشو نداشتم!!!

عجیبه شما به آدمهایی که دارن با توجه به محدودیتهاشون از امکانات موجودروز استفاده می کنند  میگید گشاد خدا هدایتت کنه!