2777
2789

کسایی که استخدام درجه داری نیروانتظامی میشن باید ۴سال توی شهرهای محروم خدمت کنه؟اجباریه؟برای کسی که متاهله و بچه هم داره اجباری هستش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لزوما

بعد دوره آموزشی هر کسی میفته یه شهر بر اساس نیاز شهر به رسته ها..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه لزومابعد دوره آموزشی هر کسی میفته یه شهر بر اساس نیاز شهر به رسته ها..

مگه هرکسی شهر خودش نمیوفته؟ 

وقتی حق ثبت نام تو شهر دیگه بهمون نمیدن احتمالا شهر دیگه هم برای خدمت نفرستن درسته؟

مگه هرکسی شهر خودش نمیوفته؟ وقتی حق ثبت نام تو شهر دیگه بهمون نمیدن احتمالا شهر دیگه هم برای خدمت نف ...

نه عزیزم 

اتفاقا اکثرا میفتن شهرای دور و حاشیه ای.

بحث خدمت کردن فرق داره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه عزیزم اتفاقا اکثرا میفتن شهرای دور و حاشیه ای.بحث خدمت کردن فرق داره.

پس چطور هرکسی که خونش اینجا بوده الانم همینجا کار میکنه؟

یعنی چی خدمت کردن فرق میکنه؟

سربازیشو رفته و ۲۲ سالشه بازم وقت هست پیگیری کنه؟ و اینکه باید ها و نبایدهاشو خلاصه بهم میگی؟ زنگ بز ...

عزیزم من توشرایطی نیستم که بتونم بنویسم 

سایت ایران استخدام سرچ کن نوشته کامل

پس چطور هرکسی که خونش اینجا بوده الانم همینجا کار میکنه؟یعنی چی خدمت کردن فرق میکنه؟

یا پارتی داشتن

با بعد چند سال انتقالی گرفتن

یعنی بحث خدمت کردن با آموزش دیدن و ثبت نام دوتا بحث متفاوته.