hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 عنوان جز های باقیمانده از ختم قرآن به هدیه به رفتگان خاک و عزیزان سفرکرده پدران و مادران آسمانی❤️ 46 بازدید | 12 پست ✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 *(جزءهای باقیمانده از ختم قرآن )* 🌹۲🌹۶🌹۸🌹۹🌹۱۰🌹۱۱🌹۱۳🌹۱۵🌹۱۶🌹۱۷🌹۲۱🌹۲۲🌹۲۴🌹۲۶🌹۲۷🌹۲۹ مهلت قرائت جزء انتخابی :حداکثر تا یک هفته✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم. دیروز | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
mina1404 عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 516 من جزء29رو میخونم آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 من جزء29رو میخونم ثبت شد عزیزم حاجت روا بشید إن شاالله دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 ✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 *(جزءهای باقیمانده از ختم قرآن )* 🌹۲🌹۶🌹۸🌹۹🌹۱۰🌹۱۱🌹۱۳🌹۱۵🌹۱۶🌹۱۷🌹۲۱🌹۲۲🌹۲۴🌹۲۶🌹۲۷ مهلت قرائت جزء انتخابی :حداکثر تا یک هفته✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 @بهاررتابستون @فرنگیسسسسسممم @ریان۴۰۰ @دریاbikaran @تیناسلامی دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 @negar897 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 @zahra_132186@سحرناز_دوبرره @sara20001378 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 @kakkakhsbdgaa @بهنارآتش_نیک @khodabatost دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 من 13 رو میخونم ثبت شد عزیزم حاجت روا بشید إن شاالله دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
hediyesss مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7496 ✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 *(جزءهای باقیمانده از ختم قرآن )* 🌹۲🌹۶🌹۸🌹۹🌹۱۰🌹۱۱🌹۱۵🌹۱۶🌹۱۷🌹۲۱🌹۲۲🌹۲۴🌹۲۶🌹۲۷ مهلت قرائت جزء انتخابی :حداکثر تا یک هفته✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.