2777
2789

جایی هست من ۲۳ ساله تو شهر کوچیک پناه ببرم برم زندگی کنم موقت تا کار پیدا کنم ❔️

پدرم که اصلا به فکر من نیس 

مامانمم اگه بود بخاطر من یکم آرامش برام میذاشتن 

سرمایه هیچی ندارم کار ندارم یعنی استخدامی باید بدم دانشجوام 

طلاقم نمیگیره جسبیده ب زندگی 

خداییش شما جای خواهر نداشته و مادر من یه راهنمایی بکنین ممنون میشم

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

عزیزم مستقل شدن به این راحتی ها نیست که بدون کار و سرمایه بهش برسی

در مرحله اول سعی کن کار پیدا کنی و وقتت رو پر کنی تا اینکه بیشتر پیش خانواده باشی

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

عزیزم مستقل شدن به این راحتی ها نیست که بدون کار و سرمایه بهش برسیدر مرحله اول سعی کن کار پیدا کنی و ...

خب تا برم کار پیدا کنم 

کارم پیدا کنم بلخره ت این زندگی میام آرامشم ب فنا میره 

اورژانس اجتماعی کمکم میکنه ؟ اونم تو شهر کوچیک 

واقعا خیلی خسته ام نصف چیزای من تو این خونه از بین رفته واقعا 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا برم کار پیدا کنم کارم پیدا کنم بلخره ت این زندگی میام آرامشم ب فنا میره اورژانس اجتماعی کمکم م ...

از اورژانس اجتماعی اطلاع ندارم ولی تروخدا مراقب خودت باش‌ به هوای فرار از خانواده ، از چاله نیوفتی تو چاه

جامعه واقعا خطرناکه به خصوص اگر متوجه بشن تنها هستی

از کم شروع کن تا انشاالله بتونی مستقل بشی مهم ترینش راه درآمده

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷