2777
2789

اونو اطلاعایی ندارم ولی اگه می شه به من بگیر رشته کامپیوتر چجوریه  هنرستان و ریاضی فرقی دارن

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو اطلاعایی ندارم ولی اگه می شه به من بگیر رشته کامپیوتر چجوریه هنرستان و ریاضی فرقی دارن

اره ریاضی باید دانشگاه بری کامپیوتر هنرستان از اول میری 

و مثلا من چون مهاجرت میخواستم بکنم ریاضی رو انتخاب کردم

اره ریاضی باید دانشگاه بری کامپیوتر هنرستان از اول میری و مثلا من چون مهاجرت میخواستم بکنم ریاضی رو ...

منم با ایت طرز فکر رفتم ریاضی خدا کنه گند نزنم بزنم خودم ضایع میشم همه بهم گفتن برو انسانی

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

اول رزومه میخوان کامل باید ارسال کمنید ریز به ریز

اگه قبولتون کنن احتمالا اکثر دانشکاه ها ازمون اعتبار سنجی میگیرن

مدرک زبان هم خیلی مهمه

ایلتس بالای 7.5 یا8

نه بابا انسانی بدرد نمیخوره

من قصدم ریاضی بود ب هرکی گفتم ی چی گفت دلمو زد تهشم گفت برو انسانی تاثبت نام رفتم اما باز پشمون شدم خط زدم رفت ریاضی عقلانش ریاضی و تجربی بود الان سود تو اون هاست

فکر کردم لیسانس گرفتین.دیپلم .....پول شهریه دانشگاه آیلتس زبان ... ریز نمرات .... بورس نمیدن فقط ب ...

برای شروع زبان فعلا کلاس بهترع یا خودخوان؟؟؟

هر دانشگاهی یه مدرکی میخاد باید بری تو سایت دانشگاه‌ها ببینی چه مدرک زبانی میخاد . مثلا تافل یا آیلتس یا زبان آلمانی ب1 و 2 .... باید کلاس بری امتحان بدی مدرک اش رو بگیری