2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران بالای ۹۰ درصد.

خیلی کم پیش میاد طرف شوهر ادم حسابی گیرش بیاد.

چون اغلب خاتواده های ایرانی کنترل گر و سخت گیر بودن یا محبت کافی نداشتن به بچه هاشون 

همین سده بچه ها با کمبود عاطفی و عقده بزرگ شدن و با کوچیکترین حرکتی بهم میریزن و میخوان با خورد کردن و کتک خشمشون خالی کنن.

من خدا رو شکر اصلا ندیدم 

شوهرم پدرم و شوهر خواهرم و برادر شوهرم و پدر شوهرم و عمو و دایی و... هیچ کدوم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
تو ایران بالای ۹۰ درصد.خیلی کم پیش میاد طرف شوهر ادم حسابی گیرش بیاد.چون اغلب خاتواده های ایرانی کنت ...

دیگه کسی کتک نمیزنه

من پسرم همسر ندارم ولی یه بار با خواهرم دعوا کردیم ۳ دور دستم رو پیچوند دور گردنم داشتم خفه میشدم

دیگه همون شد دعوا نکردیم

الان فکر نکنم کسی کتک بزنه

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌

دیگه کسی کتک نمیزنهمن پسرم همسر ندارم ولی یه بار با خواهرم دعوا کردیم ۳ دور دستم رو پیچوند دور گردنم ...

چندسالته؟

هنوز متاهل نشدی و تو بطن زندگی نیستی و از زندگی فقط خوبیشو دیدی.

چون ندیدی دلیل بر نزدن نیست کهدستشون بشکنه هرکی رو زن جماعت دست بلند میکنه

من که همسر ندارم ولی یه بار با خواهرم دعوا کردیم ۳ دور دستم رو پیچوند دور گردنم داشتم خفه میشدم

دیگه همون شد دعوا نکردیم

الان فکر نکنم کسی کتک بزنه

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌