heliaasobhani مدیر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1878 عنوان دستم اگزما زده چیکار کنم بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 18 پست انگشت شصتم اندازه یه دایره کوچیک زیر حباب حباب مثل تاولای ریز شده و خشکه ولی خارش نداره و تحقیق کردم گفتن اگزماست ولی خب هنوز سطحیه چیکار کنم خوب بشه و زیاد نشه چندشم میشه نگاش میکنم زیر حباب حبابهه🥲 دیروز | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس_قرمز_کارما عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 99 منم قبلاً در حد به دونه تاول ریز میزد خوب میشد این دفعه زیاد تر شده بخاطر اینکه همون دونه ها یدفع میترکن و اب دارن ابشون میخوره ب بقیه یهو زیاد میشه کلی دکتر کرم من زدم فایده نداش تا عنبرنسارا دود دادم
estatira74 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 742 میدونم گلم مواظب باش پوست رو ازبین میبره به مرور...سرخودم اومده که میگم ..یکی دوبار بتامتازون بزنید ... مجبورم اخه ثمین خیلی اسفاده میکردم همه این راهارد رفتم ولی جواب نمیداد
دلبوس عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 4337 مجبورم اخه ثمین خیلی اسفاده میکردم همه این راهارد رفتم ولی جواب نمیداد باشه گلم انشالله خوب خوب میشی