2777
2789
خودش ارسال لینک رو توی تاپیکش غیر مجاز کرده که نتونم عکس پیامهشو بفرستم . توی یکی از تاپیکها من کپی ...

منو حلال کن ۹وری گفت که تو مردی که شک کردم بهت 

خخخ

از دست اینا 

باید تعلیق شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نسرین1657‍ ایشون

کثافت همه فهمیدن چه مادر به خطاای هستی الان ببین همین استارتر محترم چه پیامی برای من ارسال کرده . بیچاره تمام تاپیکها و کامنتهات شده تف سربالا تو صورت خودت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به نظر میاد با این کاربر مشکل دارین.تا حالا ۹ تا تاپیک براش زدین !

لطفا بفرمایید چطور میتونم ازش به نی نی یار شکایت کنم ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

لطفا بفرمایید چطور میتونم ازش به نی نی یار شکایت کنم ؟

سلام

دیروز نی نی یار تعلیقشون کردن.

حالا برای اطمینان niniyar تگ کنین بپرسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامدیروز نی نی یار تعلیقشون کردن.حالا برای اطمینان niniyar تگ کنین بپرسین.

من بلد نیستمniniyar  تگ کنم بپرسم شما میتونین زحمتوشو بکشین بهم اطلاع بدین . قبلا از زحمتتون سپاسگزارم.  

سلامدیروز نی نی یار تعلیقشون کردن.حالا برای اطمینان niniyar تگ کنین بپرسین.

سلام

کاربر girl1372 تعداد ۱۱ بار برای کاربر نسرین1657 تاپیک زدن و پشت سرشون حرف زدن و می گفتن ایشون مرد زن نما هستن.

🔵 کاربر نسرین1657 از من خواستن شما رو تگ کنم که رسیدگی کردین؟ ایشون تعلیق شد یا نه؟

ممنون

@niniyar‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.