2777
2789

هزار بار دعوا کردن پدرم دست رو مامانم بلند کرده

الانم پدرم توی خونه میکشه مامانم اومد گفت از بوش بدم میاد با صدای بلند و نکش اونم یه چی گفت دعوا و  بابامم گفت برو گمشو و عجب میکنم و...

بعدش بابام خطاب ب مامانم گفت داداشات میکشن پدرت می‌کشید بعد بمن میگی از بوش بدت میاد تو دلم گفتم خب چه ربطی داری.زمانی که ب مامانم گفتم ب روش نیار نزار باهامون راحت شه گوش نکرد اصلا سیاست نداره اصلا تو زندگی منم ر...

خب مادرمن تو میدونی شوهرت اینجوریه به فکر ما نیست چرا وایسادی طلاق بگیر الان نشسته تو اتاق من گریه میکنه واقعا نمیفهممش

منکه با بابام قهرم سریه موضوعی دعوای مامانم موضوع حرف نمیزنم 

فردا باز قراره ارائه بذارم اصلا اعصاب نمیذارن 

خودمم فعلا شاغل نیستم پولدارم نیستیم خونه بگیرم برم 

برا من وایسادی ک چی طلاق بگیر دیگ 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

از ی جایی ب بعد وقتی طرف خودشو میزنه ب خریت اصلا دلم نمیسوزه براش

هعی میگ کاری نداشته باشین بذار بکشه بمیره باز اینجوری چه میدونم والا وقتی هزار بار میگی آدم نمیشه بکش بیرون ازش

خوبه مامانم خودش کارمنده

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ماهم زمان تحصیل من میدون جنگ بود

مجردین ؟الان بهتر شده ؟

مجردین ؟الان بهتر شده ؟

نه الان متاهلم عزیزم

ولی نه تا اون وقتم که کلا مجرد بودم آرامش نبود تو خونمون بعد همیشه هم با صدای بلند حرف میزدن و تلویزیون روشن بود دعواهاشون بماند

🤍✨Beauti Lady