2777
2789
عنوان

احتمالش هست شوهرم بمیره😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنفولانزا گرفته یا از بس قرص زیادی خورده این‌طور شده مراقب باش اینقدر کثل نقل و نبات قرص نخوره نه نم ...

دقیقا یه طوری قرص میخوره انگار شکلات میخوره

میگم همون قرص کلداستاپ رو آدم میخوره بیهوش میشه می‌خوابه بعد آخه بعد سرم چرا بیای کلداستاپ بخوری

خب شوهرم گرفته خوابیده الان گفتم ببینم چکار کنم چیزیش نشه

اگر به نظرت حالش خیلی بده زنگ بزن اورژانس امبولانس میاد خونه اول کارهای اولیه رو انجام میدن اگر لازم بود میبرن بیمارستان 

ببرش بیمارستان خونش نیفته گردنت بعد خانوادش خفت کنن

زنگ زدم به داداشش گفتم حال شوهرم اینطوریه

اون داداشش پرستار هست نکرد پاشه بیاد اینجا دیگه من اطلاع دادم بهشون

آخه تاپیک هاشو دیده بودم برو بخون شوهر منم خیلی اذیتم می‌کنه چه جوری آدم دلش واسشون بسوزه

اذیت کنه یعنی دلت میخواد بمیره؟ادم حیوانم ببینه داره اذیت میشه کمکش میکنه چه برسه به انسان 

خب این خوابیده مگه آمبولانس میاد

اره دیگه فرض کن یکی غش کنه امبولانس میگه هر وقت بیداربود میام؟؟؟از شما چند تا سوال میپرسن پشت تلفن راهنماییت میکنن وضعیتشو میپرسن اگر لازم باشه میان 

زنگ زدم به داداشش گفتم حال شوهرم اینطوریهاون داداشش پرستار هست نکرد پاشه بیاد اینجا دیگه من اطلاع دا ...

کار خوبی کردی 

اما خوش بحالتون انگار خیلی ادم خونسردی هستی ولا من باشم از ترس میمیرم😁