123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6069 عنوان اونایی که بینی شون گوشتی بود و عمل کردن بیاید 😭 131 بازدید | 2 پست دارم دیوونه میشم با این قیافه چطوری برم بیرون چطوری زندگی کنم آخه بعد چه مدت به زندگی عادی برگشتید؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱 1404/06/07 | 08:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه300 عضویت: 1392/11/21 تعداد پست: 895 مشکلت چیه؟ من کسی زو میشناسم که بعد عمل بینش مثل خوک شده بود اما زمان که گذشت بینیش جا افتاد و دیدیم خوب بود نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6069 مشکلت چیه؟ من کسی زو میشناسم که بعد عمل بینش مثل خوک شده بود اما زمان که گذشت بینیش جا افتاد و دیدیم ... قصه همین زمان داره میکشه منو چجوری با این قیافه بیرون برم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱