2777
2789

شرایط مالی خوبی ندارم واقعا

دندونامم زیاد خراب شدن خودم دیگه اشکم دراومده به عصب رسیدن دلم برا خودم میسوزه تو این سن اینجوری شدن

اینجا تاپیک زدم گفتن دانشکده دندون پزشکی چون دانشجو درست میکنه کم هزینه تره و رفتم نوبت گرفتم 

ولی دور و بریام میگن چون دانشجو درست میکنه میزنه بدتر خراب میکنه،راسته همچین چیزی؟

ممکنه پشیمون شم؟

کسی تو دانشکده دندون پزشکی دندوناشو درست کرده؟

استاد بالای سرشونه، نگران نباشباز اگر کسی رو میشناسی رفته اون کلینیک بپرس چطور بوده

نه نمیشناسم 

اولین باره میخوام برم

میگما دندونام خیلی خرابه ممکنه مسخرم کنن؟

میتونم انتخاب کنم پسر نباشه دندونمو نبینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشناسم اولین باره میخوام برممیگما دندونام خیلی خرابه ممکنه مسخرم کنن؟میتونم انتخاب کنم پسر نباش ...

نه گلم مسخره چرا، اونا هم دارن کار یاد میگیرن و شما کمکشون میکنی توی یادگیری، قطعا بهت احترام میذارن و اگر هم نذاشتن شما به مسئولش اعتراض کن (که اینطوری نیست مطمئنا)

اگه منظورت کلینیک دندانپزشکی دانشگاه تهرانه که نزدیک همونجاست به نظر من جای خوبیه و قیمتش هم مناسبه ...

عصب کشی هم انجام میدن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تمام کارهای دندانپزشکی رو انجام میدن

چطور میشه وقت گرفت

هزینش چقد میشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه منظورت کلینیک دندانپزشکی دانشگاه تهرانه که نزدیک همونجاست به نظر من جای خوبیه و قیمتش هم مناسبه ...

بله همون که انتهای کارگر شمالی هست 

خب خداروشکر که راضی بودین من خیلی استرسیم

نمیدونید برای پرکردن و عصب کشی چقدر میگیرن؟

میترسم بزنن بشکوننش

بعد من راهم خیلی از تهران دوره بخاطر دندونام میام چندروز میمونم همراه ندارم باخودم ببرم بنظرتون ضروریه بردن همراه؟