2777
2789
عنوان

چی کار کردید خدا بهتون بچه های با اخلاق و خوب داد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گوشی سرگرم میشه

گوشی رو کم کم ازش بگیر و با یه فعالیت دیگه جایگزین کن.حالا با هر چی علاقه داره... ورزش ...موسیقی..نقاشی...شطرنج...کتاب

ما بچه بودیم بدون گوشی چیکار میکردیم

مشکلت فقط بی ادبیه یا چیز دیگه ای هم هست ؟ مثلا زود عصبی بشه یا بزنه بقیه بچه ها رو یا تمرکزش کم باشه رو کارا و این مدل رفتار

اگه فقط بی ادبه که باید ببینی چی باعث رفتارش شده .مثلا  کارتون نامناسب میبینه ، دوست بد داره که از اون یاد میگیره ، دور از جون محیط خونه متشنجه و کسی بددهنه اطرافت که روی پسرت هم اثر گذاشته ؟ وقتی دلیلش رو پیدا کنی حل کردنش راحت تر میشه 

ولی اگه همراه بد دهنی بقیه رفتارایی که گفتم رو هم داره ، بهتره که با یه مشاور کودک کاربلد صحبت کنی ، چون قدم به قدم باید پیش بری و ممکنه یکم طولانی تر باشه روند حل شدنش ، پس بهتره یه راهنمایی کاربلد کنارت باشه که خیالت راحت باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

مجردم ولی اعتقاد  دارم هر کی با پدر و مادر خودش خوش رفتار بوده باشه اولاد خوبی هم نصیبش میشه

حالا نمیدونم واقعیت داره یا نه اما من تو اطرافیانم زیاد دیدم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

والا به نظر من جو نی نی سایت ی جوریه که  من خودم هیچ وقت از خوبی های اطرافیانم نمیگم چون گویا خیلیا مشکلات اوار شده سرشون و اصلا تحمل اینکه یکی از بچش مادر و پدر و برادر و همسرش تعریف کنه  رو ندارن برا همینم فقط باید از بدی ها و مشکلات گفت وگرنه یا انگ دروغگویی میزنن یا توهین میکنن و اینکه اینا باعث میشه اعضای نی نی سایت به میزان زمانی که تو این سایت باشن نزول اخلاقی پیدا میکنن و رفتارشون بد تر میشه حتی خودمم همینجورم