2777
2789
عنوان

چی کار کردید خدا بهتون بچه های با اخلاق و خوب داد

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با گوشی سرگرم میشه

گوشی رو کم کم ازش بگیر و با یه فعالیت دیگه جایگزین کن.حالا با هر چی علاقه داره... ورزش ...موسیقی..نقاشی...شطرنج...کتاب

ما بچه بودیم بدون گوشی چیکار میکردیم

مشکلت فقط بی ادبیه یا چیز دیگه ای هم هست ؟ مثلا زود عصبی بشه یا بزنه بقیه بچه ها رو یا تمرکزش کم باشه رو کارا و این مدل رفتار

اگه فقط بی ادبه که باید ببینی چی باعث رفتارش شده .مثلا  کارتون نامناسب میبینه ، دوست بد داره که از اون یاد میگیره ، دور از جون محیط خونه متشنجه و کسی بددهنه اطرافت که روی پسرت هم اثر گذاشته ؟ وقتی دلیلش رو پیدا کنی حل کردنش راحت تر میشه 

ولی اگه همراه بد دهنی بقیه رفتارایی که گفتم رو هم داره ، بهتره که با یه مشاور کودک کاربلد صحبت کنی ، چون قدم به قدم باید پیش بری و ممکنه یکم طولانی تر باشه روند حل شدنش ، پس بهتره یه راهنمایی کاربلد کنارت باشه که خیالت راحت باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

مجردم ولی اعتقاد  دارم هر کی با پدر و مادر خودش خوش رفتار بوده باشه اولاد خوبی هم نصیبش میشه

حالا نمیدونم واقعیت داره یا نه اما من تو اطرافیانم زیاد دیدم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

والا به نظر من جو نی نی سایت ی جوریه که  من خودم هیچ وقت از خوبی های اطرافیانم نمیگم چون گویا خیلیا مشکلات اوار شده سرشون و اصلا تحمل اینکه یکی از بچش مادر و پدر و برادر و همسرش تعریف کنه  رو ندارن برا همینم فقط باید از بدی ها و مشکلات گفت وگرنه یا انگ دروغگویی میزنن یا توهین میکنن و اینکه اینا باعث میشه اعضای نی نی سایت به میزان زمانی که تو این سایت باشن نزول اخلاقی پیدا میکنن و رفتارشون بد تر میشه حتی خودمم همینجورم