2777
2789
والا مرد وقتی مطیع بشه زندگی آرامش بیشتری داره

شما زندگی مشترک رو با برده داری و طویله اشتباه گرفتی فک کنم که از مطیع بودن حرف میزنی شوهر نه برده هست نه اسبه که مطیع کنی 

مطمعن باش این راه کار شما هم نتیجه ی عکس میده هرچی تلاش کنی یکیو محدود تر بکنی و بزاری تو قفس 

بلاخره اونم انسانه و اگه اذیت ببینه بلده جبرانش کنه 

چرا با حرفاتون زندگی مردمو از هم میپاشونید ؟

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8سال که اردواج کردیم

اگه تو این8سال هیچ اشتباهی ازش سرنزده رها کن من هنوز اون مخاطبا تو گوشیم هست انقد زیاد بودن هرچی حذف کردم بازم موند همشونم پسر نمیدونم از کجا اومدن😂

اگه تو این8سال هیچ اشتباهی ازش سرنزده رها کن من هنوز اون مخاطبا تو گوشیم هست انقد زیاد بودن هرچی حذف ...

نه والا خطایی ندیدم جز همین شماره تو روبیکا که قسم میخوره نمیشناسم نمیدونم از کجا اومد