2777
2789
عنوان

من دستفروش بودم

159 بازدید | 5 پست

من دستفروش بودم .

صبح میرفتم تا ظهر.ده سال پیش روزی چهل هزار تومان تا هفتاد هزار تومان 

به بقیه نگاه میکردم روزی چهارصد پانصد هزار تومان .

سبزی فروش محله میگفت چه مشتری باشه چه نباشه این ور کار کنم اون ور کار کنم روزی من هر روز این  اندازس.

مال من همون قدر بود.فرقی نداشت از صبح تا شب کارکنم روزیم یک اندازه بود.

شاکی هم نیستم .

چون خدا به جاش جای دیگه زمان دیگه وقت دیگه جبران کرد.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

کاش یه نمایشگاهیی یا پارکی رو به خانومایی که میخوان کسب درامد کنن اختصاص میدادن منم دستبند درست میکنم دوست دارم بفروشم اینترنتی نشد 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدلله..روزی حلال با برکت باشه فرقی نمیکنه با دستفروشی یا کاسبی های بزرگ...انشاءالله خدا به قدر کف ...

من بعدش رفتم تریدر شدم .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بسلامتی موفق باشی گلم 

دقیقا پدر شوهرمم همین میگه 

میگه روزی من اینقده تلاش های زیادی میکرد طفلی همش ضرر و خودش میگفت روزی من همینه ولی من تلاش کردم دیگه

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤