2777
2789
عنوان

تاپیک سوریه

517 بازدید | 29 پست

یعنی از جواب دادن بچه ها کیف کردم😂😂😂هیچکس حرف استارتر رو تایید نکرد.خدایی عاقل هستید پس هر حرفی هم که میزنید دلتون برای این کشور میسوزه بی عقل نیستید

واقعا مشکوک حرف میزنه استاترش

امشب چ خبره همش جنگ و غزه و سوریه گور ب گوری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جولانی اینجا عاشق پیشه داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فکر کنم فن جولانی باشه😂😂

شما ک با بالاها در ارتباطی عروس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

فکر کنم فن جولانی باشه😂😂

جولانی کیست ؟

و چه کرد ؟

۲/۵ نمره

موفق باشید

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
فکر کنم فن جولانی باشه😂😂

زن بارون ترامپ شدی 🤣🥺

کراشمو دزدیدی برات متاسفم 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اسم کاربری دیگش جولانی بود تعلیق شد 

آنجلینه کاربری دیگش بود که اینم تعلیق شد 

خاک بر سرش کنن آدم قحطه جولانی داعشی میخاد 

وقتی اومد سلاخیش کرد بعد می‌فهمه 

قلمرو گنجشگ های ناآرام   https://daigo.ir/secret/9647343337